Bli matchad

A house Ark

Se alla lediga kontor på kontorshotellet A house Ark.

Modern inredningKreativ miljö

3000

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Jan. 2017

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på A house Ark. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på A house Ark vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på A house Ark. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om A house Ark, Östermalm

Välkommen till A house Ark, det dynamiska kontorshotellet som omdefinierar arbetslivet i moderna och kreativa banor på Östermalmsgatan 26A i Stockholm. Här smälter stora och små kontor samman med mångfacetterade evenemangslokaler, kontorshotellet skapar en atmosfär av ständig förändring där människor möts för att dela erfarenheter och lära av varandra. Kontoren på Ark sträcker sig från 10-400 m² och passar allt från enmansbolag till större team om upp till 50 personer. Eftersom kontorshotellet anpassats för att passa deras nischer kan medlemmar använda interna resurser som fotostudio, podcaststudio eller labbkök - utöver sina privata och delade utrymmen. För er som vill arbeta i en energisk och föränderlig miljö men ändå ha en plats att kalla er egna, är workclub det perfekta alternativet. Ni har full tillgång till lobbyn och andra gemensamma områden, men också till avskilda områden, med eget skrivbord och låsbara förvaringslådor. Skrivborden är självklart justerbara och du har mötesrumstimmar samt postservice inkluderat. Medlemmar på A house Ark har obegränsad tillgång till Arks kommande program, inklusive vinprovningar, veckovis meditation, medlemsfrukost och gemensam lunch, och mycket mer. Arks medlemmar är en del av en kreativ gemenskap med fokus på mode, mat, musik och media. De skapar en kontext där ni kan vara den ni är och göra det ni gör. Tillsammans med deras medlemmar kultiverar de den samarbetskultur som är kontorshotellets existensgrund. För den pendlande företagaren finns cykelgarage och duschar tillgängliga. Varje torsdag bjuds det på en generös frukost bestående av smörgåsar, yoghurt och frukt i deras kiosk. Kontorshotellet har också en rymlig uteplats i anslutning till lobbyn för avkoppling eller möten utomhus. För affärsverksamhet i närheten finns ett blomstrande handelscentrum och andra intressanta platser att utforska. Dessutom erbjuder de mångsidiga pendlingsalternativ. För dig som åker buss är det smidigt med flera linjer som ansluter till området. För dig som föredrar att köra bil tar det ungefär 15 minuter från närliggande områden som Vasastan. Välkommen till A house Ark, där arbetslivet blir en inspirerande resa.

Om A house

A house driver och utvecklar kontorshotell och coworking för kreativ utveckling. De kurerar och vitaliserar arbetsplatser med samarbetskulturer där kreativa branscher kan växa. Alla kontorshotell A house öppnar och driver ligger ikoniska byggnader, som de utvecklar och moderniserar men behåller och hedrar dess ursprungliga arkitektur. I varje kontorshotell upptäcker ni ett ekosystem av kreativa individer och företag baserat på mångfald, inkludering och hållbarhet. A house skapar tillgängliga och raka miljöer som utstrålar känslan av att allt är möjligt. A house omformar kontexten för modernt arbetsliv och kollektiva upplevelser. Varje destination behandlas som en prototyp för en samarbetsmiljö, skapat och kurerat för att möta specifika nischer och vitalisera lokalområdet. A house är ett medlemshus där soloprenörer och större företag arbetar sida vid sida. Inspirerade av program med föreläsningar, seminarier och evenemang är de centralt belägna i Stockholm. Byggnaden, en brutalistisk ikon mitt i staden, har omarbetats från arkitektskolan till ett innovativt centrum. Återanvändande och omgestaltning av radikala idéer präglar A house, en "maskin för innovation". Byggnadens unika kvaliteter och nära anknytning till akademin genom ägaren, Akademiska Hus AB, skapar en miljö för nätverk och tvärvetenskapliga kopplingar. A house, som utgår från byggnadens ursprungliga arv, fokuserar på att utveckla grundläggande mänskliga behov inom mat, skydd och kläder, med tillägg av gemenskap och medvetenhet om den digitaliserade världen.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från A house