Bli matchad

World Trade Center Göteborg, Teatergatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet World Trade Center Göteborg, Teatergatan.

Centralt lägePrisvärt

1700

Anläggningsstorlek

7

Mötesrum

Öppnades Jan. 2008

Bekvämligheter

Hund tillåtet

Dusch

Lagerplats

Terass/innergård

Vilorum

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på World Trade Center Göteborg, Teatergatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på World Trade Center Göteborg, Teatergatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om World Trade Center Göteborg, Teatergatan, Vasastaden

World Trade Center Göteborg betsår av två kontorshotell. På trendiga Teatergatan hittar ni det lite mindre kontorshotellet som präglas av en personlig och familjär atmosfär. Här upplever ni privata terrasser, härliga kontorsgrannar och stadens puls precis utanför porten. Samtidigt som du arbetar mitt i city med stadens puls alldeles intill har du tillgång till deras gömda oas med privata terrasser, trevliga kontor och spännande kontorsgrannar inom en rad olika branscher. På de två terrasserna kan ni njuta av solen och här smakar både kaffet och lunchen extra bra. Utmana kontorsgrannarna i pingis eller ta en paus i hängmattan – terrasserna står alltid öppna för er. De tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själv välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor och nyttja det. Som hyresgäst på trendiga Teatergatan har ni bland annat tillgång till anläggningens designade mötesrum, fritt wi-fi och städning. Du blir också en del av deras stora affärsnätverk och inbjuden till populära events och nätverksträffar.

Om World Trade Center

World Trade Center är en del av den globala organisationen World Trade Centers Association (WTCA). Som medlem har du möjlighet att nyttja alla anläggningar som drivs under WTCA. WTC erbjuder en global mötesplats för alla typer av företag i fräscha kontor och smidiga coworkinglösningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från World Trade Center