Bli matchad

Växthuset Föreningsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Växthuset Föreningsgatan.

Centralt lägeLjusa lokaler

1032

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Lagerplats

Terass/innergård

Cykelparkering

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Växthuset Föreningsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Växthuset Föreningsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Växthuset Föreningsgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex-plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Växthuset Föreningsgatan, Rådmansvången

Växthuset kontorshotell på Föreningsgatan ligger i en vacker fastighet på ett riktigt bra läge mellan Stadshuset och Arbetsförmedlingen. På tre våningar erbjuder de ljusa kontorsrum och gemensamma utrymmen såsom pentry och mötesrum. Som hyresgäster har ni fri tillgång till möteslokaler och konferensrum i alla deras anläggningar i Sverige och Danmark. Området kring anläggningen är centralt med ett stort utbud av restauranger och butiker. Goda kommunikationsmöjligheter precis utanför byggnaden samt tillgång till bil- och cykelparkering.

Om Växthuset

Växthuset är en coworkingaktör som erbjuder prisvärda kontor där mycket ingår i avtalet. Bland annat erbjuder de kostnadsfri juridisk support samt bokförings- och revisionssupport. Växthuset har 29 anläggningar i Skåne och Danmark och som hyresgäst har du tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Växthuset