Bli matchad

Växthuset Elbegatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Växthuset Elbegatan.

Centralt lägeNära kommunikationer

633

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Lagerplats

Terass/innergård

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Växthuset Elbegatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Växthuset Elbegatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Växthuset Elbegatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flex-plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Växthuset Elbegatan, Inre Hamnen

Växthuset kontorshotell på Elbegatan ligger precis bakom Malmö C, i det växande området kring Nyhamnen. Anläggningen är 580 kvm stor och erbjuder kontor med tillgång till pentry och mötesrum med videoutrustning. Som hyresgäster har ni fri tillgång till möteslokaler och konferensrum i Sverige och Danmark. Goda kommunikationer på gångavstånd samt möjlighet att hyra bilparkering i direkt anslutning till fastigheten.

Om Växthuset

Växthuset är en coworkingaktör som erbjuder prisvärda kontor där mycket ingår i avtalet. Bland annat erbjuder de kostnadsfri juridisk support samt bokförings- och revisionssupport. Växthuset har 29 anläggningar i Skåne och Danmark och som hyresgäst har du tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Växthuset