Få hjälp

UNITY uWork Hammarby Sjöstad

Modern inredningHistorisk byggnad

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Bar

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Cykelparkering

Konferensrum

Kontorslösningar

Om UNITY uWork Hammarby Sjöstad, Hammarby Sjöstad

Kontorshotellet UNITY uWork i Hammarby Sjöstad ligger i gamla Turbinhallen i närheten av Luma Park. Här erbjuds coworking på ett mycket attraktivt läge med närhet till kommunikationer, restauranger, service och fina promenadstråk. Hammarby sjöstad binder samman Södermalm med Söderort och Nacka och är fortfarande en snabbt växande del av Stockholm. Anläggningen som ligger i en gammal industrilokal har högt i tak, är luftig och ljus och har en modern och stilren inredning. På uWork finns medlemskap för olika behov, allt från loungeplatser till eget privat kontor. Ni har också tillgång till stora ljusa mötesrum, gemensamt kök, gym och parkering.

Om UNITY

UNITY är en coworkingoperatör som är en knutpunkt för inspiration och kunskap. I ett flertal städer i Skandinavien erbjuder de både coworking och lägenhetsstudios för boende och arbete. Under konceptet uWork driver de arbetsplatser där du kan hyra allt från loungeplatser till eget privat kontor. Enligt UNITY själva ingår både bra vibbar och cool design.

Medlemskap

Fastplats

En fast plats hos UNITY uWork

Hyra:
4200kr
Tillgång:
1 månad

Dagspass

Ett dagspass hos UNITY uWork

Hyra:
250kr
Tillgång:
1 dag

Dagspass Lounge

Ett dagspass i UNITY's loungeytor

Hyra:
200kr
Tillgång:
1 dag

Flexplats

En flexplats hos UNITY uWork

Hyra:
3200kr
Tillgång:
1 månad

Recensioner

Vi letade länge efter den perfekta kontorslösningen för oss och när vi klev in genom Unitys dörrar var det som att hitta hem. Unity har allt vi behöver i form av ergonomiska arbetsplatser, mötes- och samtalsrum mm. Utöver det håller servicen och lokalerna absolut högsta nivå.

Erika Zaar

Erika Zaar,

VD, Live Experience

Unity är bästa arbetsplatsen alla kategorier. Mitt team älskar att vara på jobbet helt enkelt; för atmosfären, för kvaliten och för att allt är ’hassle free’. Service när den är som bäst. Vi har testat många olika sammanhang men ingen har lyckats så bra som Unity med ett helhethetserbjudande för oss som snabbväxande bolag med internationell prägel. Rösta för fler Unity’s i världen!

Erika Wennerström

Erika Wennerström,

CEO, Quizrr

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten