Bli matchad

UNITY uWork Hammarby Sjöstad

Se alla lediga kontor på kontorshotellet UNITY uWork Hammarby Sjöstad.

Modern inredningHistorisk byggnad

600

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på UNITY uWork Hammarby Sjöstad. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på UNITY uWork Hammarby Sjöstad vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på UNITY uWork Hammarby Sjöstad. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fastplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos UNITY uWork

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos UNITY uWork

Om UNITY uWork Hammarby Sjöstad, Söderort

Kontorshotellet UNITY uWork i Hammarby Sjöstad ligger i gamla Turbinhallen i närheten av Luma Park. Här erbjuds coworking på ett mycket attraktivt läge med närhet till kommunikationer, restauranger, service och fina promenadstråk. Hammarby sjöstad binder samman Södermalm med Söderort och Nacka och är fortfarande en snabbt växande del av Stockholm. Anläggningen som ligger i en gammal industrilokal har högt i tak, är luftig och ljus och har en modern och stilren inredning. På uWork finns medlemskap för olika behov, allt från loungeplatser till eget privat kontor. Ni har också tillgång till stora ljusa mötesrum, gemensamt kök, gym och parkering.

Om UNITY

UNITY är en coworkingoperatör som är en knutpunkt för inspiration och kunskap. I ett flertal städer i Skandinavien erbjuder de både coworking och lägenhetsstudios för boende och arbete. Under konceptet uWork driver de arbetsplatser där du kan hyra allt från loungeplatser till eget privat kontor. Enligt UNITY själva ingår både bra vibbar och cool design.

Recensioner

Vi letade länge efter den perfekta kontorslösningen för oss och när vi klev in genom Unitys dörrar var det som att hitta hem. Unity har allt vi behöver i form av ergonomiska arbetsplatser, mötes- och samtalsrum mm. Utöver det håller servicen och lokalerna absolut högsta nivå.

Erika Zaar

Erika Zaar,

VD, Live Experience

Unity är bästa arbetsplatsen alla kategorier. Mitt team älskar att vara på jobbet helt enkelt; för atmosfären, för kvaliten och för att allt är ’hassle free’. Service när den är som bäst. Vi har testat många olika sammanhang men ingen har lyckats så bra som Unity med ett helhethetserbjudande för oss som snabbväxande bolag med internationell prägel. Rösta för fler Unity’s i världen!

Erika Wennerström

Erika Wennerström,

CEO, Quizrr

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten