Bli matchad

Tokali Kungsporten

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Tokali Kungsporten.

PrisvärtFamiljärt

1100

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Tokali Kungsporten. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Tokali Kungsporten vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Tokali Kungsporten, Kullavik

Tokali Kungsporten ligger i Billdal, Kungsbacka. Området har hög servicenivå med lunchrestauranger, bensinstation, mataffär, olika delikatesser, gym och apotek. Är man sugen på en inspirerande promenad finns det grönområden i närheten. Anläggningen är trivsam och prisvärd. Kontorsrummen hyrs ut möblerade och det finns plats för en till fyra personer per rum. Som hyresgäster har ni tillgång till mötesrum och i entrén finns ett nyrenoverat, kreativt utrymme för informella kundmöten och samtal.

Om Tokali

Tokali kontorshotell finns på tre adresser i Göteborg, med olika prägel på varje anläggning. Det är en personlig operatör med nära kontakt till sina hyresgäster. Tokali startade 2015 och här väljer folk att sitta tack vare det enkla upplägget där allt ingår i medlemspriset, fräscha lokaler och de flexibla hyresavtalen.

Området

Vanliga frågor och svar