Bli matchad

Spaces Lindholmen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Spaces Lindholmen.

Modern inredningTerrass

3500

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Öppnades Maj 2019

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Spaces Lindholmen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Spaces Lindholmen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Spaces Lindholmen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Medlemskap Privat kontor 5 dagar/mån + vardagar flexplats på Regus Lounger

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Globalt medlemskap. Flexplats alla vardagar. Du kan boka 5 dagar i privat kontor...

Medlemskap Privat kontor 10 dagar/mån + flexplats vardagar på Regus loungemiljöer

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Globalt medlemskap där du kan boka 10 dagar/ mån i ett privat kontorsrum. Resten...

Flexplats Lounge - Regus

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Välkommen in i våra loungemiljöer på Regus. Flexplats. I Göteborg finns vi på Ös...

Egen fast plats, havsutsikt, 24/7 access

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Egen fast plats i vårt fantastiska coworkrum med havsutsikt. Låst dörr. Företags...

Flex Plats Spaces & Regus

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats 10 dagar/månad på Spaces. Resten av dagarna är du välkommen in på Regu...

Om Spaces Lindholmen, Lindholmen

Kontorshotellet Regus Spaces är placerad i det innovativa Lindholmen Science Park - Göteborgs mest expansiva och innovationsvänliga område. Ni tar er enkelt hit från centrala Göteborg med gratisfärjan, alldeles i närheten som är ett mycket populärt transportmedel. Anläggningen är mycket ljus och smakfull och här finns möjlighet att hyra både privata möblerade kontorsrum eller coworkingplatser. Ni har även tillgång till mötes- och konferensrum samt en fin terass med havsutsikt! I huset finns det ett café och vill man äta utanför kontoret finns det ett flertal restauranger i området.

Om Spaces

IWG grundade kontorshotellet Spaces 2006 i Amsterdam. Här är service, kreativitet och nytänkande i fokus. Ett kontorshotell med entreprenörsanda i dynamiska arbetsmiljöer. Här kan företag skapa, samarbeta och vara kreativa. Spaces är en av IWGs premiumprodukter och deras kontorshotell är en must see. Spaces är en aktör som drar till sig innovatörer, framtidstänkare och globetrotters Idag finns Spaces på fler än 270 adresser och i stort sett över hela världen. Oavsett om du arbetar själv, har ett litet team eller är ett stort företag här finns det kontorslösningar här för alla typer av organisationer. IWG är världens största globala kontorshotellsgrupp med flera coworking spaces och kontorshotell anslutna till sig så som Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office och Signature by Regus. De var en av de första i världen att att lansera ett så kallat shared workspace. Idag hjälper de fler än 8 miljoner människor och deras företag att kunna arbeta i en produktiv och kreativ miljö. Spaces är ett kontorshotell som passar de flesta företag oavsett i vilket skede man befinner sig i. De har moderna och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella och kreativa, för att inte nämna i ögonfallande. Hos Spaces finns det tillgång till ett av världens största globala nätverk där man kan arbeta centralt och off site med de övriga medlemmarna hos Spaces.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten