Bli matchad

Spaces Nordenskiöldsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Spaces Nordenskiöldsgatan.

Nära kommunikationerTerass

3000

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Spaces Nordenskiöldsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Spaces Nordenskiöldsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Spaces Nordenskiöldsgatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Spaces i Malmö

Om Spaces Nordenskiöldsgatan, Malmö City

Regus Spaces kontorshotell på Universitetsholmen i Malmö erbjuder kontorsplatser i privata rum eller öppna ytor i ljusa och moderna lokaler. Mycket av materialet i anläggningen är återvunnet material. I byggnaden finns både restaurang och café och det är gångavstånd till Malmö City. Anläggningen ligger endast 175 meter från Malmö centralstation och bara en kort promenad från livfulla Lilla Torg med ett varierat utbud av restauranger. Precis utanför dörren ligger Malmö Live med kultur, underhållning, shopping och nattliv.

Om Spaces

IWG grundade kontorshotellet Spaces 2006 i Amsterdam. Här är service, kreativitet och nytänkande i fokus. Ett kontorshotell med entreprenörsanda i dynamiska arbetsmiljöer. Här kan företag skapa, samarbeta och vara kreativa. Spaces är en av IWGs premiumprodukter och deras kontorshotell är en must see. Spaces är en aktör som drar till sig innovatörer, framtidstänkare och globetrotters Idag finns Spaces på fler än 270 adresser och i stort sett över hela världen. Oavsett om du arbetar själv, har ett litet team eller är ett stort företag här finns det kontorslösningar här för alla typer av organisationer. IWG är världens största globala kontorshotellsgrupp med flera coworking spaces och kontorshotell anslutna till sig så som Regus, Spaces, No18, Basepoint, Open Office och Signature by Regus. De var en av de första i världen att att lansera ett så kallat shared workspace. Idag hjälper de fler än 8 miljoner människor och deras företag att kunna arbeta i en produktiv och kreativ miljö. Spaces är ett kontorshotell som passar de flesta företag oavsett i vilket skede man befinner sig i. De har moderna och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella och kreativa, för att inte nämna i ögonfallande. Hos Spaces finns det tillgång till ett av världens största globala nätverk där man kan arbeta centralt och off site med de övriga medlemmarna hos Spaces.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten