Bli matchad

Regus Hyllie Stationstorg 31

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Regus Hyllie Stationstorg 31.

Fin utsiktBra service

2996

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Feb. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Regus Hyllie Stationstorg 31. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Regus Hyllie Stationstorg 31 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Regus Hyllie Stationstorg 31. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En Flexplats hos Regus i Malmö

Om Regus Hyllie Stationstorg 31, Hyllie

Regus kontorshotell i Hyllie i Malmö ligger i en ståtlig byggnad på 29 våningar. I moderna lokaler erbjuder de möjlighet att hyra privat kontor och coworkingplatser. Kontoren är ljusa och anläggningen bjuder på en vacker utsikt över Malmö och Öresundsbron. Anläggningen ligger strax utanför stadskärnan med närhet till köpcentret Emporia med ett stort utbud av butiker och restauranger. Ett stenkast bort ligger tåg- och busstationen som snabbt tar dig till centrala Malmö eller Kastrups flygplats i Köpenhamn.

Om Regus

Regus, eller IWG, är ett kontorshotell som har världens största nätverk med kontorshotell coworking-utrymmen. De har ljusa och inspirerande arbetsmiljöer som kan anpassas efter era behov och alla utrymmen är det genomgående professionella miljöer. Regus kännetecknas ofta för sina prisvärda lösningar där man kan anpassa nivån av service. IWG var en av de första i världen att lansera ett så kallat shared workspace, som de lanserade i Bryssel redan 1989 under namnet Regus. Sedan 2011 ingår Regus kontorshotell i IWG - International Workplace Group, som är ett publikt företag från Storbritannien med fler än 12 olika kontorshotellsaktörer under sig med huvudkontor i Schweiz idag. Idag är IWG världens största grupp av kontorshotell, och går att hitta över i stort sett hela världen i fler än 120 länder, på över 3300 adresser och med mer än 8 miljoner människor som använder deras kontor. Regus kontorshotell passar företag av alla storlekar och varje budget. De har arbetsutrymmen i offentliga byggnader och servicecenter, samt på flygplatser och järnvägsstationer – som dessutom får nya tillskott hela tiden. Hos Regus får man tillgång till ett stort globalt nätverk och ni kan arbeta närmare bostaden, närmare kunderna och närmare nya möjligheter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Regus