Bli matchad

United Spaces Nordenskiöldsgatan 24

Se alla lediga kontor på kontorshotellet United Spaces Nordenskiöldsgatan 24.

Modern inredningKreativ miljö

1700

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Aug. 2017

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på United Spaces Nordenskiöldsgatan 24. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på United Spaces Nordenskiöldsgatan 24 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på United Spaces Nordenskiöldsgatan 24. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Access 24/7

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access 24/7

Om United Spaces Nordenskiöldsgatan 24, Malmö City

I det häftiga och populära Studio-huset i Västra Hamnen i Malmö är United Spaces beläget på en av Malmös bästa adresser - Nordenskiöldsgatan 24 ett stenkast från Malmö C och universitetet. Fastigheten Studio ägs och förvaltas av fastighetsbolaget Castellum, som även äger United Spaces med kontorshotell runt om i Sverige. Deras kontorshotell i Malmö är det sydligaste belägna. United Spaces Malmö är ett väldigt modernt och häftigt kontorshotell och jämförs ofta med sina globala konkurrenter där inredning och upplevelse står i fokus. Här finns kaffebar, havsutsikt och en design utöver det vanliga. United Spaces kontorshotell i Malmö erbjuder kontor i alla storlekar och skräddarsys efter hyresgästens behov och önskemål i samband med inflytt. Kontorshotellet ligger på våning 2 och 3 i Studio och omfattar 1700 kvadratmeter. För frilansare eller mindre företag som inte vill hyra ett eget kontorsrum finns möjlighet att hyra bland coworking spacets olika medlemskap och istället hyra en fast eller flexplats i de öppna coworking ytorna. Som medlem hos United Spaces får man alltid tillgång till deras övriga anläggningar och service som finns. Hos United Spaces i Västra hamnen arrangeras varje vecka events och seminarier som hyresgästerna här får ta del av kostnadsfritt. I huset finns också ett lyxigt Story Hotel om man är inresande eller har inresande som besöker kontoret. Varmt välkommen till ett av Malmös häftigaste kontorshotell!

Om United Spaces

United Spaces kontorshotell runt om i Sverige kännetecknas av moderna anläggningar med inspirerande och kreativa arbetsplatser som strävar efter en förstklassig produkt på bra adresser. De har möjlighet att ta emot allt från mindre och enmansbolag till större företag med upp mot 100 fasta arbetsplatser. Eftersom ni har viktigare saker tänka på än internet och posthantering så erbjuder United Spaces ett fullservice-koncept där du kan fokusera på din kärnverksamhet istället för på olika kontorsgöran som att det alltid ska finnas kaffe tillgängligt. Wifi, bistro, events & seminarium, reception och mycket annat är alltid inkluderat i ditt medlemskap. Förutom själva kontoren satsar United Spaces mycket på nätverkandet mellan medlemmar och anordnar allt från frukostar och AW's och andra trevliga aktiviteter så att man som medlem hos United Spaces ska få ut så mycket som möjligt av sina grannar och sitt medlemskap. Som medlem hos en United Spaces har du dessutom tillgång till samtliga andra anläggningar. För att skapa gemenskap och en härlig stämning har varje dag ett tema! Vad sägs om frukost-tisdag, eller kanske godis-onsdag? För nätverkande under lite mer avslappnande former har de AW 1-2 dagar i veckan på alla sina kontorshotell. United Spaces är ett expansivt och populärt coworking space som idag ägs av en av Sveriges största fastighetsägare, Castellum. United Spaces började med sin första anläggning i Waterfront Building ovanpå centralen i Stockholm, och har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige. Sedan sin etablering redan år 2000 är United Spaces en av de mest erfarna och välkända aktörerna på marknaden.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten