Bli matchad

Mindpark Järntorget

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Mindpark Järntorget.

TerrassKreativ miljö

2320

Anläggningsstorlek

13

Mötesrum

Öppnades Feb. 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Bar

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Mindpark Järntorget. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Mindpark Järntorget vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Mindpark Järntorget. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fixplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Fast skrivbordsplats, förvaringsskåp, samtals- och telefonrum, kaffe, wifi, städ...

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flex skrivbordsplats, förvaringsskåp, samtals- och telefonrum, kaffe, wifi, städ...

Lounge dagspass

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Kaffe ingår

Om Mindpark Järntorget, Olivedal

Med Järntorget som kollektivt nav och med den härliga puls som den nya stadsdelen får, är Mindparks kontorshotell ett perfekt tillskott till den nya stadsdelen runt Masthuggskajen. I den nya fastigheten Brick Studios på Masthuggskajen kommer Mindpark ha hela bottenplanet, motsvarande 2350 kvadatmeter. Mindpark blev 2019 utsedda till Nordens bästa coworking space - av Nordic Start Up awards. Hos Mindpark på Järntorget kan man hyra både egna kontor och enskilda arbetsplatser. Egna kontor går att hyra i storlekar anpassade för 2-10 arbetsplatser. Extra bra med Mindpark på Järntorget är att det finns gott om mötesrum, stora som små, vilket gör att det (nästan) alltid går att hitta ett ledigt mötesrum att hyra. På det här kontorshotellet i Göteborg på Järntorget satsar man extra mycket på event och möten vilket avspeglar sig i planlösningen i fastigheten. Det största mötesrummet som finns här kommer vara för 80 personer och även gå att hyra externt, vilket gör att hyresgäster kan förvänta sig roliga events i fastigheten. Vill du bli en stadsbonde? Högst upp i huset kommer det finnas ett takterass med möjlighet att hyra odlingsytor för t.ex. snittblommor och grönsaker. Terassen kommer ligga mellan husen Brick Studios och Våghuset med en fantastisk utsikt över Linnéstadens tak och Göta Älv. Odlingsplatserna kommer hyras av kommersiella aktörer i närheten som sedan kommer kunna sälja närodlat i restauranger och butiker i omgivningen. I huset kommer det även finnas event-lokaler, café och bar med tillgång till frukost och lunch.

Om Mindpark

Mindpark är en av de större kontorshotells- och coworking space aktörerna om man ser till syd- och västsverige med 7 kontorshotell från Malmö och Helsingborg i syd till Järntorget i Göteborg i väst. Kända för sin höga servicegrad och otroligt väldesignade anläggningar har de som ambition att knyta ihop näringslivet i framförallt Skåne. År 2019 gick Mindpark segrande ur “Nordens bästa coworking space” som arrangeras årligen av Nordic Start-Up awards. De har även kvalat in som ett av världens 11 mest exotiska coworking spaces, utsett av Global Start Up Awards. Mindpark är ett väldigt levande coworking space som, utöver att tillhandahålla riktigt bra kontor, satsar mycket på olika events och möten. Det märks också på deras nya anläggningar där mötes- och konferensrum växer sig allt större, både i antal och i storlek. Som medlem här har man tillgång till samtliga kontorshotell som drivs av Mindpark både i Skåne och Göteborg, om man någon dag skulle behöva arbeta på annan ort. Vare sig det bara är en arbetsplats eller om man behöver tillgång till mötesrum, så funker det hos Mindpark. Fortfarande osäker på om Mindpark är rätt kontorshotell för er? Mindpark erbjuder alltid en kostnadsfri provdag för företag eller konsulter som är intresserade att hyra kontor eller arbetsplats här. Kontakta oss på yta.se via formulären på hemsidan så hjälper vi er boka in det.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Mindpark