Bli matchad

Mindpark Carlsgatan 12A

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Mindpark Carlsgatan 12A.

Centralt lägeNära kommunikationer

2200

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Mindpark Carlsgatan 12A. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Mindpark Carlsgatan 12A vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Mindpark Carlsgatan 12A. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Mindpark Carlsgatan 12A, Malmö City

Mindpark kontorshotell vid Malmö Central är deras nyaste anläggning som öppnade i september 2020 precis intill centralstationen. Anläggningen erbjuder privata kontor för upp till 10 arbetsplatser, eget skrivbord i öppen yta samt flexibla coworkingplatser. Som hyresgäst har du tillgång till mötes- och konferensrum. Mindpark arrangerar också många event i samarbete med GoTo10. Anläggningen har ett eget café som serverar frukost, lunch samt energipåfyllning för hela dagen. Profilen är främst vegansk mat och hållbart kaffe. Eftersom det är ett centralt läge finns det ett stort utbud av restauranger, butiker och service på gångavstånd.

Om Mindpark

Mindpark är en av de större kontorshotells- och coworking space aktörerna om man ser till syd- och västsverige med 7 kontorshotell från Malmö och Helsingborg i syd till Järntorget i Göteborg i väst. Kända för sin höga servicegrad och otroligt väldesignade anläggningar har de som ambition att knyta ihop näringslivet i framförallt Skåne. År 2019 gick Mindpark segrande ur “Nordens bästa coworking space” som arrangeras årligen av Nordic Start-Up awards. De har även kvalat in som ett av världens 11 mest exotiska coworking spaces, utsett av Global Start Up Awards. Mindpark är ett väldigt levande coworking space som, utöver att tillhandahålla riktigt bra kontor, satsar mycket på olika events och möten. Det märks också på deras nya anläggningar där mötes- och konferensrum växer sig allt större, både i antal och i storlek. Som medlem här har man tillgång till samtliga kontorshotell som drivs av Mindpark både i Skåne och Göteborg, om man någon dag skulle behöva arbeta på annan ort. Vare sig det bara är en arbetsplats eller om man behöver tillgång till mötesrum, så funker det hos Mindpark. Fortfarande osäker på om Mindpark är rätt kontorshotell för er? Mindpark erbjuder alltid en kostnadsfri provdag för företag eller konsulter som är intresserade att hyra kontor eller arbetsplats här. Kontakta oss på yta.se via formulären på hemsidan så hjälper vi er boka in det.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Mindpark