Bli matchad

Kungsholmens Kontorshotell Warfvinges väg

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Kungsholmens Kontorshotell Warfvinges väg.

Ljusa lokalerFamiljärt

1999

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Maj 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Kungsholmens Kontorshotell Warfvinges väg. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Kungsholmens Kontorshotell Warfvinges väg vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Kungsholmens Kontorshotell Warfvinges väg, Stadshagen

Kungsholmens Kontorshotells senaste anläggning som öppnades i början på 2022. Deras ledord för kontorshotellet är - Exklusiv enkelhet! Lokalerna är ljusa och fräscha och här lägger de stor vikt vid att skapa en extra känsla där det ska kännas roligt att komma till kontoret.

Om Kungsholmens Kontorshotell

Kungsholmens kontorshotell är inte en del av en stor kedja utan här är ägarna involverade i verksamheten och ser till att saker som lovas infrias! De inkluderar mötesrummen i hyran samt lägger stor vikt vid att skapa en härlig mötesplats för företag där nya samarbeten kan inledas eller där man helt enkel bara kan få inspiration av andra människor. Trots att de är ett exklusivt kontor har de behållit en familjär atmosfär där varje individ uppmärksammas, en av deras första kunder har stannat kvar sedan öppningen 2007 - ett bevis på att de som väljer att flytta in här ofta väljer att stanna länge.

Recensioner

Kungsholmens kontorshotell erbjuder vårt företag allt vi behöver. Här sitter vi i toppfräscha lokaler med härlig atmosfär samt tillgång till mötesrum när vi behöver. Stämningen är trevlig och familjär, och servicen är i toppklass

Catrin Fjellström

Catrin Fjellström,

VD, Starfinder

Kungsholmens Kontorshotell är väldigt flexibla och de möter kundernas krav alltid på bästa möjliga sätt. Det är ett trevligt gäng som jobbar på kontorshotellet, som gör att man känner sig alltid välkommen och hemma. De är också väldigt professionella när man välkomnar kunder eller samarbetspartners. Och de sociala event som sker utanför kontorstid är alltid en hit. Vi sitter här gärna i flera år till.

Miles Avison

Miles Avison,

VD, Avison Communication tolkförmedling

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten