Bli matchad

High Court Malmö

Se alla lediga kontor på kontorshotellet High Court Malmö.

Unik byggnadCentralt läge

1000

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Öppnades Jan. 2013

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Frukost

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på High Court Malmö. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på High Court Malmö vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på High Court Malmö. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Det ingår höj- och sänkbart skrivbord, stol och skärm. Vid fast plats ingår även...

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Det ingår höj- och sänkbart skrivbord, stol och skärm

Om High Court Malmö, Malmö City

High Court i centrala Malmö är ett unikt kontorshotell med både wow-faktor och hemmakänsla. Anläggningen ligger en vacker 100-årig hovrättsbyggnad precis vid kanalen och när ni har gått in genom den historiska kopparporten och kommit in i den vackra entréhallen möts både ni och era gäster av ett varmt välkomnande av deras receptionist. Anläggningen erbjuder kontorsrum i storlekarna 7-40 kvm med tillgång till mötesrum, telefonrum och fina loungeytor. En gång i veckan serveras frukost och med jämna mellanrum arrangeras sociala evenemang och föreläsningar. Området kring High Court är centralt och utanför kontoret finns hela stadens utbud av restauranger och butiker. Parkering finns i anslutnng till byggnaden och goda kommunikationer finns på gångavstånd. För den som vill ta en uppfriskande promenad, ligger den vackra Slottsträdgården precis intill anläggningen.

Om High Court

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från High Court