Bli matchad

Genetor The Corner Hyllie

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Genetor The Corner Hyllie.

TerrassModern inredning

1500

Anläggningsstorlek

19

Mötesrum

Öppnades Maj 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Genetor The Corner Hyllie. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Genetor The Corner Hyllie vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Genetor The Corner Hyllie. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om Genetor The Corner Hyllie, Hyllie

Här har vi Genetors nyaste anläggning som är planerad att öppna i början av sommaren 2023. Placerat i hjärta av Hyllie station som är Malmös up coming affärsdistrikt dit många företag flyttar. Härifrån tar du dig enkelt vidare in till Malmö C och Kastrup. Förutom bra kommunikationer finner du ett stort köpcentrum i närheten med mängder av shoppingmöjligheter, restauranger och gym. Här på Hyllie Allé 40 är Genators anläggning beläget på två våningsplan. Fastigheten är ritad av Wingårds arkitekter och byggnaden är en karakteristisk byggnad mycket på grund av sin unika form samt blåa nyans. Som medlem erbjuds du flera olika flexibla lösningar där du har tillgång till de allmänna stora ytorna som fasta platser, flexplatser och klippkort med 24h access vid användningstillfället. Här kan du köpa till dig en flexibel plats från 395 kr/dag upp till 3200kr/mån. Utöver det så kan man kombinera olika kontorsrum som kan rymma ifrån 1 till 10 arbetsplatser med olika medlemskap-lösningar som du kan nyttja på Genetors alla fem anläggningar. Här sitter du i en toppmodern anläggning med inspirerade miljö, där inredningen är inspirerad av mörkt hav som möter varma inbjudande bruna toner mot de hårda glänsande mässingdetaljerna. Kontorshotellet ger dig tillgång till bokningsbara mötesrum i olika storlekar som rymmer upp till 24 platser. Det finns även tillgång till telefonbås, trevliga lounger, fullt utrustat kök där kaffe ingår. Ta med dig kaffet ut på den superlyxiga takterrassen för att blicka ut över de fantastiska vyerna. Väljer du att ta bilen till jobbet så finns det tillgång till garageplats att i byggnaden. Här finner man ett all inklusive koncept med en grym frukost som ingår varje vardag samt en bemannad reception med härlig personal som älskar service.

Om Genetor

Genetor är en snabbt växande aktör inom kontorshotell och coworking-branschen i södra Sverige. Här finner man allt från moderna och nybyggda anläggningar till historiska fastigheter, det finns något för alla. En röd tråd genom alla Genators anläggningar är en känsla av extra lyx i vardagen. Som medlem hos Genator blir du serverad en god och mysig frukost varje morgon, du får sitta i fashionabelt möblerade kontor samt ta inspiration från moderna och kreativt inspirerade lounger och mötesrum. Genator engagerar sina kunder med olika evenemang, bubbel varje månad, nätverksluncher med gästföreläsare och fantastiska after work. Det finns bra tillfällen för företag att mötas upp och diskutera eventuella samarbeten eller lära sig mer om varandras verksamheter. Genetor har strategiskt valt platserna för sina anläggningar med tillgång till bra kommunikationer. Här kan du välja att sitta precis i vid Malmös centralstation där det är lika nära till city som till Västra hamnen eller vid Hyllie station där det tar dig två minuter att gå till tågstationen. Här finns det möjlighet att sätta ihop olika typer av lösningar. Det finns flexplatser, fasta platser och klippkort som ger dig 24h access varje gång du använder kortet. Hos Genetor finner du väldigt flexibla medlemskap som du kan nyttja i alla deras fem anläggningar i Malmö och Helsingborg området. Bolaget har numera en mysig loungeyta på Ängelholm Helsingborgs flygplats som man kan relaxa i under tiden man väntar på sitt flyg. Här tror man verkligen på konceptet jobba vart du vill. Förutom coworking så satsar Genator på att ge tillbaka till samhället, dom är stolta sponsorer till Team Rynkeby som är välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till svårt sjuka barn.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Genetor