Bli matchad

FirstOffice Majorna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Majorna.

Gratis mötesrumPrisvärt

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Terass/innergård

Konferensrum

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Om FirstOffice Majorna, City

FirstOffice kontorshotell i Majorna är en ljus och fräsch anläggning vacker belägen invid med Göta Älv och hamninloppet. Här finns modernt inredda kontorsrum där ni kan arbeta ostört och effektivt. Totalt finns det 27 rum i storlekarna 10-40 kvm, lämpligt för 1-4 personer. Som hyresgäst här har ni tillgång till mötes- och konferensrum, trivsamma gemensamma utrymmen och en mysig gemensam terass. I området finns det flera restauranger, matbutik och gym. Det är promenadavstånd till spårvagnen som tar dig till Centralstationen på 15 minuter.

Storlek på anläggningen808 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Recensioner

First Office var det första och enda kontorshotellet vi besökte. Det blev ett självklart val och kärlek vid första ögonkast. Närhet till Göteborg, moderna ljusa lokaler, bra parkeringsmöjligheter och det mesta ingick. Kontorsmöbler, flera konferensrum att boka, städning, gratis kaffe, möjlighet till att hyra parkeringsplats och en site manager som alltid är ett samtal bort. Vi växte dessutom ur vårt första rum och fick snabbt hjälp med ett större kontorsrum. First Office har vart med oss sedan starten och tillsammans med de har vi kunnat växa som företag.

Gona Majid

Gona Majid,

VD, Motivista Consulting

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice