Bli matchad

FirstOffice Majorna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Majorna.

Gratis mötesrumPrisvärt

808

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Majorna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Majorna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Majorna, Majorna

FirstOffice kontorshotell i Majorna är en ljus och fräsch anläggning vacker belägen invid med Göta Älv och hamninloppet. Här finns modernt inredda kontorsrum där ni kan arbeta ostört och effektivt. Totalt finns det 27 rum i storlekarna 10-40 kvm, lämpligt för 1-4 personer. Som hyresgäst här har ni tillgång till mötes- och konferensrum, trivsamma gemensamma utrymmen och en mysig gemensam terass. I området finns det flera restauranger, matbutik och gym. Det är promenadavstånd till spårvagnen som tar dig till Centralstationen på 15 minuter.

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Recensioner

First Office var det första och enda kontorshotellet vi besökte. Det blev ett självklart val och kärlek vid första ögonkast. Närhet till Göteborg, moderna ljusa lokaler, bra parkeringsmöjligheter och det mesta ingick. Kontorsmöbler, flera konferensrum att boka, städning, gratis kaffe, möjlighet till att hyra parkeringsplats och en site manager som alltid är ett samtal bort. Vi växte dessutom ur vårt första rum och fick snabbt hjälp med ett större kontorsrum. First Office har vart med oss sedan starten och tillsammans med de har vi kunnat växa som företag.

Gona Majid

Gona Majid,

VD, Motivista Consulting

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice