Bli matchad

FastOffice Lunda

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Lunda.

3900

Anläggningsstorlek

18

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Dusch

Gym

Cafeteria

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Lunda. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Lunda vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Lunda. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Lunda, Lunda industriområde

Välkommen till Fastoffice, ett toppmodernt kontorshotell beläget på Fagerstagatan 18A i Spånga, Stockholm. Här finner du ett imponerande utrymme på 3900kvm som är utformat för att möta de högsta kraven från moderna företag. Fastigheten och området kring den är känt som Lunda, ett område med en blomstrande företagskultur som är idealiskt för företagare som vill verka i en dynamisk och livfull miljö. Inom Fastoffice hittar du en mängd bekvämligheter för att göra din arbetsdag så enkel som möjligt. Varför inte träna på gymmet under din lunchpaus eller ta en kaffe på konditoriet? Och när det är dags för lunch kan du njuta av en läcker måltid på restaurangen. Parkering är aldrig ett problem på Fastoffice med en mängd olika alternativ som erbjuds. Garageplatser kan hyras för 1000kr/månad, medan vanliga p-platser finns för 600kr/månad. För de som kör elbil finns det laddplatser tillgängliga också. För att underlätta din pendling till och från Fastoffice finns det utmärkta kommunikationer som gör det enkelt att ta sig hit från olika delar av Stockholm. Busslinjerna 116, 143 och 179 stannar alla nära kontorshotellet och tar dig till Spånga station på bara några minuter. Från Spånga station kan du enkelt ta dig till centrala Stockholm med tåg eller buss. Om du föredrar att köra till jobbet finns det också enkel åtkomst till E18, E4 och E20, vilket gör att du snabbt kan ta dig till och från Stockholms centrum och andra delar av staden. Till exempel tar det cirka 15 minuter att köra från Kista till Fastoffice och cirka 20 minuter från Solna. Så om du letar efter en modern, bekväm och välbelägen arbetsplats är Fastoffice på Fagerstagatan 18A i Spånga, Stockholm, platsen för dig. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice