Bli matchad

FastOffice Linta Gårdsväg

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Linta Gårdsväg.

Nära kommunikationerFlexibla kontorslösningar

500

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Linta Gårdsväg. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Linta Gårdsväg vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Linta Gårdsväg. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Linta Gårdsväg, Bromma

Välkommen till Fastoffice Linta Gårdsväg 5 - det perfekta valet för dig som söker en enklare och mer flexibel kontorslösning. Kontorshotell är beläget i en stor industrifastighet intill Bromma flygplats och erbjuder kontorspaket i olika storlekar - från small till large - för att passa olika företags behov. Fastoffice Linta Gårdsväg 5 är utrustat med allt du behöver för att driva ditt företag, inklusive internet och tillgång till gemensamma utrymmen såsom pentry och konferensrum. Du kan också hyra garage eller parkeringsplats till förmånliga priser. För företagare som vill ha tillgång till handelscentrum finns Vällingby Centrum och Bromma Blocks på bekvämt avstånd från kontorshotellet. Dessutom ligger närliggande transportlänkar - såsom pendeltågsstationen Alvik och busslinje 152 - inom gångavstånd för en smidig pendling. Om du väljer att köra till kontorshotellet finns parkering tillgänglig och närliggande motorvägar - E18 och E4 - gör det lätt att nå oss från Stockholms stadskärna och andra områden runt om i Stockholm. Släpp krånglet med traditionella kontorslösningar och upptäck fördelarna med Fastoffice Linta Gårdsväg 5. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar med att ha kontor på Linta Gårdsväg 5.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice