Bli matchad

CoW Hagastaden

Se alla lediga kontor på kontorshotellet CoW Hagastaden.

988

Anläggningsstorlek

14

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på CoW Hagastaden. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på CoW Hagastaden vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på CoW Hagastaden. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fasta Platser

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Om CoW Hagastaden, Vasastan

Fabege coworking space, CoW Hagastaden, erbjuder moderna kontorslokaler på Sveavägen 151 i Stockholm. Anläggningen öppnar i slutet av 2024 och är strategiskt placerad i den växande stadsdelen Hagastaden. Med en total yta på 990 kvm och 12 mötesrum, ger CoW Hagastaden en idealisk arbetsmiljö för företag som söker flexibla och funktionella kontorslösningar. Kontorshotellet har en genomgående ljus och modern design. Kontorslokalerna är utrustade med ergonomiska kontorsmöbler som säkerställer en bekväm arbetsdag. Gemensamma utrymmen, inklusive flera stora och trevliga lounger, erbjuder platser för avslappning och nätverkande. Loungerna är inredda i en sober färgsättning och moderna möbler, vilket skapar en inbjudande och professionell atmosfär. CoW Hagastaden utmärker sig genom att vara ett kontorshotell som drivs av fastighetsägaren själv, vilket garanterar hög kvalitet och service. Bekvämligheter som parkeringsplats, cykelgarage, och lagerplats finns tillgängliga för hyresgäster. Dessutom ingår kaffe och te, och varje hyresgäst får 5 fria mötesrumstimmar per person. Duschmöjligheter finns också tillgängliga för dem som cyklar eller tränar under arbetsdagen. Inredningen är tidlös i skandinavisk stil som tar hänsyn till hållbarhet. Kontorshotellet återbrukar cirka 70 procent av inredningen och nya möbel- och materialval måste leva upp till cirkulär kapacitet – allt för att möta dagens höga krav på hållbarhet. Hagastaden är en dynamisk stadsdel under utveckling, känd för att kombinera bostäder och kontor med ett brett utbud av service och bekvämligheter. Närmaste tunnelbanestation är Odenplan, som ligger cirka 10 minuters promenad bort (800 meter), och området är även rikt på av busslinjer. För dem som pendlar från andra delar av Stockholm, erbjuder området enkel tillgång till både allmänna kommunikationer och bilvägar. I närområdet finns ett flertal restauranger och kaféer som erbjuder goda lunchmöjligheter, samt närhet till affärer och andra bekvämligheter. Detta gör CoW Hagastaden till ett praktiskt och attraktivt val för företag som värdesätter både funktion och bekvämlighet. Boka en visning idag för att uppleva allt som CoW Hagastaden har att erbjuda.

Om Fabege

Fabege är en fastighetsägare som utvecklar hållbara och attraktiva stadsdelar i Stockholm. Genom att tillsammans med sina kunder skapa kontor, arbetsplatser och ett liv mellan husen som får människor att må bra och prestera bättre. CoW är deras coworking-erbjudande, som ger dig tillgång till ett eget kontor i en social och inspirerande miljö för två eller fler personer med bekvämligheter så som välutrustade mötesrum, cykelgarage och ergonomiska möbler. Fabege rankas högst inom sektorn kontor bland börsnoterade fastighetsbolag i norra Europa i GREASB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) som årligen granskar fastighetssektorn ur ett hållbarhetsperspektiv.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Fabege