Bli matchad

Easy Office Järna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Easy Office Järna.

431

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Easy Office Järna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Easy Office Järna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Easy Office Järna, Stockholm

Välkommen till Easy Office på Tuna Industriväg 6 i Järna. Här erbjuds ett välplanerat och ljust kontorshotell som är perfekt beläget strax utanför centrala Järna. Med en mångsidig och professionell arbetsmiljö är Easy Office den ultimata platsen för företagare som söker en inspirerande och effektiv coworking-miljö. Coworking anläggning erbjuder ett brett utbud av rum i olika storlekar, vilket ger er flexibiliteten att hitta den perfekta lösningen för ert företag. Oavsett om ni behöver en mindre yta för fokusarbete eller en större yta för samarbete och möten, kan de göra anpassningar efter era specifika behov. Kontorsrummen är moderna, välutrustade och skapade för att ni ska kunna komma igång att arbeta direkt. När ni blir en del av Easy Office-familjen får ni inte bara tillgång till högkvalitativa kontorsrum, utan även till gemensamma utrymmen. De har ett fullt utrustat konferensrum där ni kan hålla professionella möten och presentationer. Ett välutrustat kök och bekväm matsal som ger er möjlighet att njuta av lunchpauser och sociala stunder med kollegor. De har också en avkopplande loungegrupp där ni kan koppla av och få ny energi under arbetsdagen. För att göra era arbetsdagar så smidiga som möjligt tar de hand om alla detaljer. Coworking anläggningens tjänster inkluderar kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el, värme och mycket mer. De vill att ni ska kunna fokusera på ert arbete utan att behöva bekymra er för olika leverantörs- och serviceavtal. Samt om ni skulle stöta på några problem eller behöva hjälp, finns deras dedikerade supportteam alltid tillgängliga för att ge er den assistans ni behöver. En av fördelarna med att välja Easy Office i Järna är närheten till olika bekvämligheter och intressanta platser för företagare. Inom bara ett kort promenadavstånd hittar ni flera restauranger och lunchserveringar, perfekta för affärsluncher eller informella möten. Dessutom finns det en härlig mix av bostadsområden och industri i närområdet, vilket skapar en trevlig balans mellan arbete och natur. Ni kan njuta av den vackra omgivande naturen och vatten, som erbjuder en avkopplande och inspirerande miljö för att stimulera din kreativitet och produktivitet. Pendling till och från Easy Office i Järna är bekvämt och enkelt. Om ni föredrar att resa med kollektivtrafik, ligger Järna pendeltågsstation inom gångavstånd. Härifrån kan ni enkelt ta er vidare med pendeltåget

Om Easy Office

Välkommen till Easy Office, en enkel och effektiv lösning för ditt arbete, skapat av Stendörren AB. De erbjuder moderna kontorsrum där man snabbt kan komma igång och arbeta. Med tillgång till internet, möblerade kontorsrum och gemensamma utrymmen som konferensrum, kök och loungegrupp får du en komplett arbetsmiljö. Oavsett om ni behöver en mindre eller större yta, kan vi anpassa oss efter era behov. För att göra era arbetsdagar smidiga inkluderar deras tjänster kaffe, städning av allmänna utrymmen, förbrukningsmaterial, el, värme med mera. Vi ser till att ni slipper hantera olika leverantörs- och serviceavtal, och om något skulle gå fel finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa till. Easy Office erbjuder kontorsrum i olika storlekar, från små till stora ytor, så att ni kan hitta den perfekta lösningen för ert företag. Deras breda utbud av kontorslokaler gör det enkelt för er att växa och anpassa er arbetsplats efter behovet. Stendörren AB är inte bara experter på coworking, de äger, utvecklar och förvaltar också lokaler för lager/logistik och lätt industri. Med konkurrenskraftiga hyror och verksamhetsanpassade lokaler i Storstockholm, Mälardalen samt på tillväxtmarknader i Västsverige, Danmark, Finland och Norge kan de möta behoven hos olika typer av företag och branscher. Som arbetsplats har Stendörren AB en affärsdriven och öppen kultur, med stort fokus på kundnöjdhet. De arbetar tillsammans med hyresgästerna för att utveckla fastigheter och skapa skräddarsydda lösningar som passar deras behov. Med en intern organisation som innefattar förvaltning, utveckling och förädling av fastigheter, kan de vara flexibla, fatta snabba beslut och ständigt förbättra deras arbete till förmån för hyresgästerna. Med Stendörren AB och Easy Office får du inte bara en flexibel coworking-lösning, utan också en pålitlig partner som strävar efter att erbjuda det bästa för ert företag.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Easy Office