Bli matchad

Convendum Stampgatan 14

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Stampgatan 14.

Centralt lägeBra service

4500

Anläggningsstorlek

38

Mötesrum

Öppnades Mars 2024

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Stampgatan 14. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Stampgatan 14 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Stampgatan 14. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Convendum Stampgatan 14, Stampen

Välkommen till Convendum, det nybyggda representativa kontorshotellet på Stampgatan 14 i Göteborg. Detta moderna och eleganta kontorshotell sträcker sig över hela tre våningar med totalt 4500kvm av kontors- och konferensutrymme. Här finns allt du behöver för att göra ditt arbete produktivt och njutbart. Med en blandning av privatkontor, mötesrum, konferensrum, coworkingytor och avkopplande lounge-områden, kan du hitta det perfekta utrymmet för din arbetsdag. Beläget i det charmiga och natursköna området Stampen, bara några minuters promenad från Göteborgs Centralstation, är detta kontorshotell perfekt beläget för företagare som vill ha tillgång till stadens bästa attraktioner. Stampen området erbjuder en unik blandning av butiker, kaféer och restauranger, och bara en kort promenad bort ligger handelscentrumet Nordstan. Om du vill ta en paus från arbetet och njuta av naturen finns Trädgårdsföreningen och flera parker i närheten. För att pendla till och från jobbet finns det flera bekväma alternativ. Med bara en kort promenad till Göteborgs Centralstation, har du tillgång till både spårvagnar, bussar och tåg. Busslinje 16 och 52 har hållplats precis utanför kontorshotellet och tar dig till de flesta delar av Göteborg. Om du kör bil till jobbet tar det cirka 10 minuter från Hisingen och cirka 20 minuter från Kungälv. Parkering finns tillgängligt i närheten av kontorshotellet. Slå dig ner på Convendum och upplev en produktiv arbetsdag i en modern och bekväm miljö, där du också har tillgång till allt det bästa som Göteborg har att erbjuda. Välkommen till Convendum på Stampgatan 14 i Göteborg.

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum