Bli matchad

Convendum Avenyn

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Avenyn.

Attraktivt lägeBra service

6000

Anläggningsstorlek

37

Mötesrum

Öppnades Juli 2017

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Avenyn. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Avenyn vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Convendum Avenyn, City

*Exempelbilder från en annan Convendum anläggning. Välkommen till Convendum, det stora och moderna kontorshotellet på Kungsportsavenyn 21 i hjärtat av Göteborg. Här finns 6000 kvadratmeter av förstklassiga lokaler på sju våningar, fyllda med en mängd olika arbetsytor. Det finns, som nästan alltid hos Convendum, allt från kontorsrum, mötesrum, konferensrum och coworking-ytor till sociala ytor som lounges och ett stort gym på 200 kvadratmeter. Med andra ord kan ni förvänta er mycket mer än bara arbetsplatser på Convendums kontorshotell på Avenyn. I bottenplan hittar du bil- och cykelgarage samt ett toppmodernt gym där du kan hålla dig i form mellan arbetspassen. På toppen av huset finns en härlig takterrass med fantastisk utsikt över Avenyn där man kan njuta av solen och koppla av. När du behöver en paus från arbetet kan du enkelt promenera ner till Avenyns många restauranger och butiker, och på kvällen finns det alltid något att göra på de många nattklubbarna och barerna i området. För att underlätta pendlingsresan är Convendum Avenyn perfekt beläget med utmärkta kommunikationer. Ett flertal busslinjer går till och från kontorshotellet från hela staden, vilket gör det enkelt att komma till jobbet. Till exempel tar det bara 10 minuter med buss från centralstationen och cirka 25 minuter från flygplatsen. Om man kör bil till jobbet finns ett bekvämt parkeringsgarage i huset där du kan parkera säkert. Det tar cirka 15 minuter att köra från centrala Göteborg till kontorshotellet på Kungsportsavenyn. Så, om du söker ett förstklassigt kontorshotell med allt du behöver för en effektiv arbetsdag, och samtidigt vill ha tillgång till allt som Avenyn har att erbjuda, är Convendum det perfekta valet för dig och ditt företag. Kontakta oss idag för att boka en visning av Convendums fantastiska lokaler!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum