Bli matchad

Arkipelagen Hildedalsgatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arkipelagen Hildedalsgatan.

Gratis mötesrumBra service

1350

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Okt. 2014

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Frukost

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arkipelagen Hildedalsgatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arkipelagen Hildedalsgatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Arkipelagen Hildedalsgatan, Tuve

Arkipelagen Hildedal är ett modernt och fräsch kontorshotell med en mysig innergård och en härlig terrass. Här finns det 56 separata kontor i storlek från 10 till 20 kvm (1-4 arbetsplatser). För det lite större företaget går det utmärkt att kombinera rum. Unikt med Arkipelagen är att mötesrum ingår i hyran. Varje måndag bjuds det på frukost och på onsdagar eftermiddagsfika. Lunch finns att beställa. Som hyresgäst hos Arkipelagen erbjuds du deltagande i olika aktiviteter, bland annat schemalagda träningspass som hålls i Sisjön. Nära Hildedal ligger Hisingsparken med motionsspår och växlande miljöer där skog möter vatten. Sankt Jörgen Resort med spa, golf och konferens hittar du strax norr om Hildedal. Backaplan med sina butiker, gallerior och restauranger är också i närområdet. Bra kommunikation med bussar som tar dig till centrala Göteborg på 11 minuter. Vill du ta bilen till jobbet så går det bra här då det finns fri tillgång på parkeringsplatser.

Om Arkipelagen

Arkipelagen startade sitt första kontorshotell Göteborg 2003, och har nu vuxit till tre kontorshotell som erbjuder drygt 500 kontor. Arkipelagen finns i Sisjön, på Järntorget och vid Hildedal på Hisingen. Förutom kontor och coworking finns också mötes- samt konferensrum för upp till 130 personer.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten