Bli matchad

Arena Triangeln

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arena Triangeln.

Modern inredningKreativ miljö

1500

Anläggningsstorlek

12

Mötesrum

Öppnades Okt. 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arena Triangeln. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arena Triangeln vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Arena Triangeln. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Arena Triangeln, Malmö City

I ett av Malmös absolut bästa lägen öppnar Vasakronans populära coworkingkoncept Arena i april 2023. I köpcentret Triangeln - som har allt och lite till - kommer Arena disponera över 1500 kvadratmeter coworking och kontorshotell. Här finns det 100 arbetsplatser, 6 privata kontorsrum och 12 mötesrum anpassade för 1 till 33 sittande. En stor fördel här är att det går att hyra kontor momsbefriade kontor om man inte är momsregistrerad. Arena beskrivs ofta som mer än bara coworking och kan med fördel användas som en förlängning av sitt eget kontor. Här kan man teckna medlemskap och få tillgång till exklusiva och funktionella miljöer i form av lounger, mötesrum och kontor. Här har inget lämnats åt slumpen och varje yta är väl genomtänkt. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och alla materialval är väl genomtänkta och mycket estetiska. Arena coworking är kända för sina otroligt vackra miljöer i bästa lägen, och Triangeln är inget undantag. Precis utanför porten finns allt man kan tänka sig från opera till närservice som restauranger och butiker av allehanda slag i köpcentret. Ett stenkast bort ligger Pildammsparken och ett stenkast till tar dig till alla möjliga kommunikationer för att resa vidare i Malmö eller hela världen. Varmt välkomna till populära Arena coworking!

Om Arena

Arena är Vasakronans coworking-koncept och de finns utplacerade på flera orter runtom i Sverige. Här får ni tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser och kontor i precis den utsträckning ni behöver. Väldigt flexibla lösningar som sticker ut på coworkingmarknaden och här finns gott om mötesrum. Varje coworking space erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov. På alla Arenas coworking spaces är ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Välkomna till Arena Coworking!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten