Bli matchad

Arena Skrapan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arena Skrapan.

Modern inredningBra service

3500

Anläggningsstorlek

46

Mötesrum

Öppnades Okt. 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arena Skrapan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arena Skrapan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Arena Skrapan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om Arena Skrapan, Södermalm

Arena Skrapan är ett kontorshotell som ligger mitt i hjärtat av Södermalm. I denna moderna och superfina anläggning finns det många mötesrum, flexibla arbetsplatser och privata kontor fördelat på två våningsplan på totalt 3500 kvadratmeter. Dessutom finns det flera lounger i inspirerande och växlande miljö där inredningen är grafiskt enkelt blandat med hållbara naturmaterial och växter. Anläggningen har 39 mötesrum - perfekt för er som behöver god tillgång på mötesrum! Här står frukost serverad varje måndag till fredag, gott kaffe och självklart är det städning varje dag. Det centrala läget på Södermalm gör Arena Skrapan till en naturlig destination och mötesplats. I köpcentrumet Skrapan finns inspirerande butiker, matställen och skybaren Himlen med en av Stockholms mest slående utsikter.

Om Arena

Arena är Vasakronans coworking-koncept och de finns utplacerade på flera orter runtom i Sverige. Här får ni tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser och kontor i precis den utsträckning ni behöver. Väldigt flexibla lösningar som sticker ut på coworkingmarknaden och här finns gott om mötesrum. Varje coworking space erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov. På alla Arenas coworking spaces är ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Välkomna till Arena Coworking!

Läs mer

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Arena