Bli matchad

31 lediga rum på coworking spaces att hyra i Upplands Väsby, Stockholm

Hitta och jämför 2 coworking spaces hos 1 olika coworking-hyresvärdar i Upplands Väsby, eller låt våra coworkingexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Upplands Väsby kostar det från 1,996kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Upplands Väsby

I Upplands Väsby växer coworkingmarknaden kraftigt, idag finns det över 2 540kvm coworkingyta i staden. I Upplands Väsby får du räkna med att i snitt betala kr/mån per arbetsplats i ett privat kontorsrum. I Upplands Väsby finns det coworking spaces i alla storlekar men den genomsnittliga anläggningen är 1 270kvm stor. Är ni ett större team? Filtrera på kontorstyp: kontor för att se alla tillgängliga kontorsrum och skräddarsydda egna avdelningar tillgängliga på coworking spaces i i Upplands Väsby.

FastOffice Johanneslundsvägen 12

Johanneslundsvägen 12, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Innergård
Ljusa lokaler

10 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Upplands Väsby - FastOffice Johanneslundsvägen 12

10 lediga kontor just nu

Kontor från 2 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby har kontorsrum med en härlig atmosfär med högt i tak, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevliga ytskikt. I hyran ingår fri tillgång till mötesrum samt fritt nyttjande av deras gym som ligger i fastigheten.

FastOffice Johanneslundsvägen 2

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Gratis mötesrum

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Upplands Väsby - FastOffice Johanneslundsvägen 2

21 lediga kontor just nu

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby erbjuder kostnadseffektiva kontorsrum i olika storlekar i en modern anläggning med exklusiva materialval. I närområdet finns ett stort serviceutbud och det är nära till kommunikationer samt lättillgängligt med bil.

Resultat 1-2 (utav 2)

Snabbfakta om coworking space i Upplands Väsby, Stockholm

Antal kontorshotell i Upplands Väsby2
Antal operatörer i Upplands Väsby1
Antal lediga kontor i Upplands Väsby31
Antal kvadratmeter kontorshotell i Upplands Väsby2 540
Billigaste priset1,996kr/person/månad
Högsta priset2,498kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Johanneslundsvägen 12
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar