Bli matchad

92 lediga rum på coworking spaces att hyra på Lidingö, Stockholm

Hitta och jämför 3 coworking spaces hos 2 olika coworking-hyresvärdar på Lidingö, eller låt våra coworkingexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. På Lidingö kostar det från 2,460kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking på Lidingö

På Lidingö växer coworkingmarknaden kraftigt, idag finns det över 3 271kvm coworkingyta i staden. På Lidingö får du räkna med att i snitt betala kr/mån per arbetsplats i ett privat kontorsrum. På Lidingö finns det coworking spaces i alla storlekar men den genomsnittliga anläggningen är 1 090kvm stor. Är ni ett större team? Filtrera på kontorstyp: kontor för att se alla tillgängliga kontorsrum och skräddarsydda egna avdelningar tillgängliga på coworking spaces i på Lidingö.

Regus Lidingö

Stockholmsvägen 33, Lidingö, Lidingö

89 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lidingö - Regus Lidingö

89 lediga kontor just nu

Kontor från 2 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 120 kr/person/mån

Upplev det bästa på Regus Lidingö – exklusivt läge nära Stockholm, enkel pendling med närbelägna hållplatser, flexibla arbetsutrymmen och förmåner för en komplett arbetsdag.

FastOffice Dalénum Lidingö

Agavägen 52a, Lidingö, Lidingö

Prisvärt
Nära kommunikationer

3 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lidingö - FastOffice Dalénum Lidingö

3 lediga kontor just nu

Kontor från 3 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i området Dalénum på Lidingö erbjuder kontorslösningar, mötesrum och gemensamma utrymmen på två våningsplan. Här kan företag och entreprenörer från olika branscher och inriktningar ha utbyte av varandra och hitta kreativa samarbeten.

FastOffice Lidingö Torsvik

Stockholmsvägen 18, Lidingö, Lidingö

Ljusa lokaler
Betald placering
kontorshotell i Lidingö - FastOffice Lidingö Torsvik

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell på Lidingö erbjuder kontorsrum mellan 12 och 24 kvm med hög standard och härligt ljusinsläpp. Vissa rum har även sjöutsikt. Anläggningen ligger i Torsvik nära Lidingö centrum där det finns restauranger och annan service.

Resultat 1-3 (utav 3)

Snabbfakta om coworking space på Lidingö, Stockholm

Antal kontorshotell på Lidingö3
Antal operatörer på Lidingö2
Antal lediga kontor på Lidingö92
Antal kvadratmeter kontorshotell på Lidingö3 271
Billigaste priset2,460kr/person/månad
Högsta priset3,495kr/person/månad
Populärt alternativRegus Lidingö
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar