Bli matchad

21 lediga rum på coworking spaces att hyra i Sydväst, Göteborg

Hitta och jämför 2 coworking spaces hos 2 olika coworkingoperatörer i Sydväst, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Sydväst kostar det från 2,045kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Sydväst

Totalt finns det över 2 035kvm coworkingyta i Sydväst. Den största coworkinganläggningen är Tokali Kungsporten, som är 1 100kvm stort. I genomsnitt är varje coworking-space 1 017kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på coworking i Sydväst. I Sydväst är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Palmung Mellin Fastigheter Cogito

Hulda Lindgrens gata 8, Sydväst, Göteborg

Parkering
Ljusa lokaler

14 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Palmung Mellin Fastigheter Cogito

14 lediga kontor just nu

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Kontorshotell i det företagstäta området Högsbo, Göteborg med ljusa rum i storlekarna 10-31 kvm med tillgång till gemensamma ytor, konferens- och mötesrum samt lounge. Parkering för både bil och cykel ingår i hyran.

Tokali Kungsporten

Kungsporten 4A, Sydväst, Kungsbacka

Prisvärt
Familjärt

7 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Kungsbacka - Tokali Kungsporten

7 lediga kontor just nu

Kontor från 2 200 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Tokali Kungsporten är ett trivsamt kontorshotell i Billdal, Kungsbacka där ni kan hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum och öppet utrymme för mer informella möten. I området finns både service och grönområde.

Snabbfakta om coworking space i Sydväst, Göteborg

Antal kontorshotell i Sydväst2
Antal operatörer i Sydväst2
Antal lediga kontor i Sydväst21
Antal kvadratmeter kontorshotell i Sydväst2 035
Billigaste priset2,045kr/person/månad
Högsta priset2,200kr/person/månad
Populärt alternativPalmung Mellin Fastigheter Cogito
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar