Bli matchad

8 lediga rum på coworking spaces att hyra i Mölndal, Göteborg

Hitta och jämför 1 coworking spaces hos 1 olika coworkingoperatörer i Mölndal, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Mölndal kostar det från 4,500kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Mölndal

Totalt finns det över 1 432kvm coworkingyta i Mölndal. Den största coworkinganläggningen är FirstOffice Åby Arena, som är 1 432kvm stort. I genomsnitt är varje coworking-space 1 432kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på coworking i Mölndal. I Mölndal är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FirstOffice Åby Arena

Åby Arenaväg 8A, Mölndal, Mölndal

Utsikt
Gratis mötesrum

8 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - FirstOffice Åby Arena

8 lediga kontor just nu

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Medlemskap från 3 000 kr/person/mån

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! Här finns totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

Snabbfakta om coworking space i Mölndal, Göteborg

Antal kontorshotell i Mölndal1
Antal operatörer i Mölndal1
Antal lediga kontor i Mölndal8
Antal kvadratmeter kontorshotell i Mölndal1 432
Billigaste priset4,500kr/person/månad
Högsta priset4,500kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Åby Arena
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar