Bli matchad

Lediga coworking spaces att hyra i Angered, Göteborg

Hitta och jämför 0 coworking spaces hos 0 olika coworking-hyresvärdar i Angered, eller låt våra coworkingexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Angered kostar det från kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Angered

I Angered växer coworkingmarknaden kraftigt, idag finns det över 0kvm coworkingyta i staden. I Angered får du räkna med att i snitt betala kr/mån per arbetsplats i ett privat kontorsrum. I Angered finns det coworking spaces i alla storlekar men den genomsnittliga anläggningen är NaNkvm stor. Är ni ett större team? Filtrera på kontorstyp: kontor för att se alla tillgängliga kontorsrum och skräddarsydda egna avdelningar tillgängliga på coworking spaces i i Angered.