Bli matchad

3 lediga rum på coworking spaces att hyra på Övriga Hisingen, Göteborg

Hitta och jämför 2 coworking spaces hos 2 olika coworkingoperatörer på Övriga Hisingen, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. På Övriga Hisingen kostar det från 2,250kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking på Övriga Hisingen

Totalt finns det över 2 033kvm coworkingyta på Övriga Hisingen. Den största coworkinganläggningen är Arkipelagen Hildedalsgatan, som är 1 350kvm stort. I genomsnitt är varje coworking-space 1 016kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på coworking på Övriga Hisingen. På Övriga Hisingen är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

C/O Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 32, Övriga Hisingen, Göteborg

Prisvärt
Gratis mötesrum

2 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - C/O Hisingen

2 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Kontorshotell C/O Hisingen erbjuder ergonomiskt möblerade kontorsrum i olika storlekar och fri tillgång till mötesrum samt all tänkbar kontorsservice. Anläggningen ligger nära kommunikationer in till centrala Göteborg.

Arkipelagen Hildedalsgatan

Hildedalsgatan 2, Övriga Hisingen, Göteborg

Gratis mötesrum
Bra service

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Arkipelagen Hildedalsgatan

1 ledigt kontor just nu

Kontor från 2 300 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Arkipelagen Hildedal erbjuder privata kontor i olika storlekar fördelat på två våningsplan på 1350 kvm. Här är det en en familjär stämning med bra service, fina grönområden, bra kommunikationer och utbud.

Snabbfakta om coworking space på Övriga Hisingen, Göteborg

Antal kontorshotell på Övriga Hisingen2
Antal operatörer på Övriga Hisingen2
Antal lediga kontor på Övriga Hisingen3
Antal kvadratmeter kontorshotell på Övriga Hisingen2 033
Billigaste priset2,250kr/person/månad
Högsta priset3,000kr/person/månad
Populärt alternativC/O Hisingen
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar