Bli matchad

Upptäck hur coworking kan passa ert team

Hur fungerar coworking?

Coworking, kontorshotell, flexibla kontor. Kärt barn har många namn. Hur fungerar det egentligen? Vi går igenom fördelarna och hur det praktiskt går till att hyra ett kontor på ett kontorshotell.

Varför coworking?

Ett eget kontor med flexibla villkor och delade ytor

Korta avtal ger flexibilitet

Istället för 3-årsavtal tecknas coworkingkontrakt från 3 månader bindningstid. Skala enkelt upp och ned kontoret vid behov, enkelt.

Någon annan tar hand om kontoret

Fiber, städning, frukost, möbler, mötesrum, gym - några av de många saker som ingår i hyran. Bäst av allt är att ni behöver inte lyfta ett finger för att det ska fungera.

Tusentals kvadratmeter utanför dörren

Utöver er egna yta har ni loungeytor, mötesrum och allt ni kan tänka er vilja ha i ett kontor i de gemensamma delarna. Coworkinganläggningar kan bli upp mot 10 000m², yta skapad för att ni ska ta del av den.

Hur fungerar det?

Hyr precis det ni behöver, dela på resten

Coworking går ut på att dela upp det egna och det gemensamma. Utöver er egen yta har ert nya kontor tusentals kvadratmeter med mötesrum, loungeytor, matsal och andra härliga ytor som är bra att ha men mindre roliga att betala för.

Bestäm själv hur mycket som är ert och hur mycket ni nyttjar gemensamt. Ni får helt enkelt ett gigantiskt kontor på köpet.

För 1-10 anställda

Privat kontor för mindre team

Privat och låsbara kontorsrum som bara ni har 24/7 access till. Räkna med mellan 3-5m² per arbetsplats egen kontorsyta. Rummen är nästan alltid möblerade och allt ni behöver finns på plats.

Bindningstid från 1 månad. Mötesrum, samtalsrum och loungeytor hittar du i de gemensamma ytorna. Priserna på marknadsplatsen inkluderar allt ni behöver för att flytta in.

För 5-20 anställda

Kombinera flera privata kontorsrum

Kombinera flera privata kontorsrum för ett sammanhängande kontor för ert team som bara ni har 24/7 access till. Räkna med mellan 3-5m² per arbetsplats egen yta. Är ni mötesintensiva? Varför inte dedikera ett eget mötesrum bland rummen.

Sitt sammanhängande men i olika team. På marknadsplatsen föreslår vi automatiskt rum som ligger nära varandra när du söker efter ett visst antal arbetsplatser.

För 15 personer eller fler

Egen avdelning för större team

Skräddarsydd avdelning för större team som vill ha något som känns eget men vill åt flexibiliteten och servicen som coworking erbjuder. Bygg er egen yta med egen entré, mötesrum, lounge precis så som ni vill ha det.

Avtalstider från 6 månader. Räkna med 6-8m² yta per arbetsplats, exempelvis runt 180m² räcker gott och väl för 30 arbetsplatser.

Redo att utforska alternativen?

På vår marknadsplats hittar ni alla lediga kontor på kontorshotell i Stockholm, Göteborg och Malmö, alltid uppdaterat. Boka en visning på din favorit idag.

På kontorshotell behöver du inte lyfta ett finger

Vad ingår när du hyr på coworking?

En komplett arbetsplats

Ta bara med er laptopsen och flytta in. Era ytor kommer fullt möblerade, kaffet är på plats och wifi är inkopplat. Det har aldrig varit enklare att flytta.

Mötes- och konferensytor

Vare sig det är samtalsrum, mötesrum eller större konferensrum så finns det alltid att tillgå på anläggningen. Eller varför inte på någon av er hyresvärds andra anläggningar som ni även har tillgång till?

Full service

På kontorshotell behöver ni inte lyfta ett finger. Städning, IT, konferensbokning, kaffekokning, you name it, allt ingår. Fokusera på er verksamhet så sköter er hyresvärd resten.

Hur fungerar det?

I hyran ingår både kontorsyta och medlemskap

När du hyr ett kontor på ett kontorshotell så hyr du både kontorsyta och betalar för medlemskap. Medlemskap ger access till kontorshotellet där ert kontor är, men ofta också samtliga kontorshotell som den operatören har. Vissa företag tar endast medlemskap, medan andra företag väljer en mix av kontorsplatser och medlemskap för kollegorna som är mer sällan på kontoret.

Öppna arbetsplatser

Medlemskap ger access till kontorshotellet och all dess service. Sitt och jobba i loungen, boka mötesrum, ta del av frukosten. Finns i varierande nivåer, tex deltid. Kan antingen hyras som enskild produkt eller komplettera ett kontor.

Kontorsyta

Hyr du ett kontor så ingår vanligtvis medlemskap för det antal arbetsplatser som rummet är anpassat för. Det innebär att det inte är någon ytterligare kostnad med medlemskap om ni inte vill vara fler än rummet är tänkt för.

“Tydligast är de olika ekonomiska argumenten men jag ser fram emot nya arbetssätt och kanske framförallt chansen till nya kontakter med andra företag och organisationer som vi delar arbetsplats med.”

Fredrik Nilsson, Insamlingschef

Gå på en visningsrunda

Utvärdera marknaden genom en visningsrunda. Beskriv era behov så hjälper våre experter er att hitta dem rätta lösningarna för er, kostnadsfritt.

Få hjälp

Skäm bort medarbetarna med coworking

Coworking är ett enklare alternativ

Jämfört med ett traditionellt kontor är coworking ett enkelt alternativ. Glöm allt administrativt med kontoret, ni behöver inte skruva möbler eller ha att göra med leverantörer av kaffe, wifi och städning.

Coworking är ett utmärkt sätt att sänka kontorskostnaden, genom att bara hyra det ni behöver. Slipp 3-åriga avtal, stora depositioner och investeringar i att bygga upp kontoret."

Jämför kontorshotell

På vår marknadsplats hittar du över 7000 kontorsrum på coworking i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund. Behöver ni hjälp med att hitta rätt? Prata med en av våra rådgivare för kostnadsfri vägledning.