Bli matchad

Verktygslådan för tillväxt för coworkingoperatörer

Väx er coworking med yta.se

På yta.se brinner vi för att hjälpa coworkingoperatörer hitta fler hyresgäster och växa deras verksamhet. Ta kontakt med oss idag för att höra hur vi kan hjälpa just er.

Marknadsplats för coworking och kontorshotell

Nå ut med era lediga kontor till hyresgäster

yta.se är Sveriges ledande marknadsplats för företag som söker flexibla kontor. Det är kostnadsfritt att annonsera, vi tar endast ut en uppstartskostnad för framtagande av material samt ett förmedlingsarvode då en hyresgäst signerat ett hyresavtal med er.

Det unika med vår marknadsplats är fokuset på faktiska kontorslösningar. Med våra digitala planlösningar marknadsför du krätt kontor till rätt kund.

Coworkingmarknaden är så mycket mer än bara medlemskap

Rätt erbjudande till rätt målgrupp, oavsett storlek

På yta.se tror vi att coworking bäst säljs på lösningsnivå, det vill säga vilken produkt är det hyresgästen faktiskt köper? På yta.se har ni möjlighet att effektivt exponera allt från medlemskap, privata kontor och egna avdelningar. Genom våra digitaliserade planritningar marknadsförs specifika lösningar till rätt målgrupp, exempelvis ett kontorsum på 40m2 för 10 personer för 80 000kr/mån. Bäst av allt - ni får visningsbokningar rakt in i kalendern.

Öppna arbetsplatser

På marknadsplatsen får ni exponering mot företag som söker enstaka platser via medlemskap. Lägg upp olika typer och vad de kostar och få visningar direkt.

Olika medlemskapstyper

Villkor och pris

Sökbart

Få visningar bokade i er kalender

Privat kontor

Coworkingmarknadens levebröd. När vi digitaliserat er planritning läggs alla era vakanta rum ut på marknadsplatsen komplett med planritning, storlek och pris.

Publicera vakanta rum automatiskt

Interaktiv planritning som visar rummet

Pris, storlek och kapacitet

Få visningar bokade i er kalender

Egen avdelning

Attrahera större bolag till er genom att jobba med egna avdelningar för 15 personer och uppåt. En kraftigt växande del av coworkingmarknaden.

Rita upp och publicera egna avdelningar

Interaktiv planritning som visar avdelningen

Få visningar bokade i er kalender

Väx er coworking idag

Kom i kontakt med oss idag genom att boka ett första möte så berättar vi mer om hur vi på yta.se kan hjälpa er att växa er coworking.

yta.se team av experter har direktkontakt med kunder

Vårt förmedlingsteam pitchar era kontor

Alla företag som kommer i kontakt med yta.se pratar med någon från vårt förmedlingsteam som ger personliga förslag på kontor som passar deras verksamhet. Genom att koppla erat utbud till oss kan vi generera fler visningar till er från bolag som inte hade hittat till er annars. Speciellt viktigt är detta för större företag.

Vår tjänst occu.io gör det enkelt att uppdatera och hålla koll på era vakanser

Håll koll på era vakanser med digitala planritningar

Genom att ha jobbat med förmedling av coworking i flera år insåg vi behovet av riktiga och uppdaterade vakansuppgifter. Därför byggde vi occu.io, ett enkelt system som visualiserar ert utbud på interaktiva planritningar. Ni använder occu för att uppdatera ert utbud på yta.se, men även för att samarbeta internt kring uthyrningen.

Era vakanser på yta.se

Planritningen visas i era annonser där det aktuella rummet markeras. Ni har full kontroll över vilka rum som visas samt till vilket pris.

Era vakanser på occu.io

Occu.io är platformen där ni uppdaterar era vakanser och håller koll på ert utbud. Genom occu.io synliggör ni även allt utbud för yta.se team av förmedlare. Tjänsten är gratis i sitt basutförande.

Våra extratjänster

En extra boost i försäljningen när det behövs

Rankingpaket på yta.se

Vill ni att era anläggningar ska synas mer under en begränsad period erbjuder vi sponsrade platser på marknadsplatsen.

Var med i våra utskick

Vi gör kontinuerligt utskick till företag som söker efter kontor med erbjudande kring coworkingmarknaden. Prata med oss för att vara med i ett utskick!

Nyöppningar och rådgivning

Behöver ni hjälp med att fylla en nyöppning eller strategisk input i hur ni bör utforma ert erbjudande? Vi har lång erfarenhet av att jobba med kampanjer och hjälpa våra partners att nå nästa nivå i deras försäljning.

Väx er coworking idag

Kom i kontakt med oss idag genom att boka ett första möte så berättar vi mer om hur vi på yta.se kan hjälpa er att växa er coworking.