Stockholms billigaste kontorshotell

Vi går igenom de billigaste kontorshotellen i Stockholm och vad de kostar.

Stockholms billigaste kontorshotell
The Works Medborgarplatsen hyr ut rivningslokaler för att komma ner i kostnad

Kontor i Stockholm är något av en lyxvara - så pass så att det är den 28e dyraste staden i världen att hyra kontor i.  I Europa är det bara London som är dyrare. En liten stad som är svår att bygga ut och en blomstrande techsektor har bidragit till att hyrorna skjutit i höjden år efter år.

Men - än finns det hopp. Letar man efter att komma undan så billigt som möjligt när det kommer till kontor är kontorshotell ett utmärkt alternativ. Korta avtal med bindningstid från 3 månader,  inga extrakostnader, och att dela gemensamhetsytor gör det hela till en vinstaffär.

I det här inlägget kommer vi lista de allra billigaste kontorshotellen inom tull i Stockholm. Vi utgår från att hyra ett eget kontorsrum för 4 personer, men givetvis går det bra att utgå från detta varesig ni är ensamma eller 50 personer. Förvänta er kostnader från 2.500kr per person och månad.

💡
Ett billigt kontor på kontorshotell kostar från 2.500kr/person/månad

Billiga kontorshotell i Stockholm

Inom tull

The Works - Det allra billigaste alternativet

På The Works är målsättningen att vara billigare än någon annan. Detta uppnår de genom en speciell affärsmodell, de tar över rivningslokaler från fastighetsägare och hyr ut de med flexibla villkor. Med billiga underliggande hyresavtal och en modest standard kan de erbjuda ett riktigt pangpris.

Bäst av allt - på The Works är mötesrum kostnadsfria!

The Works Medborgarplatsen är deras mest centrala alternativ. Anläggningen är hela 6 000kvm stor! Här är det nästan fullt - så det gäller att passa på när det finns lediga kontorsrum.

På The Works Medborgarplatsen får man räkna med 3.900kr/arbetsplats/månad

Kontor för 10 personer - 38 500kr/månad

The Works Medborgarplatsen

Se alla lediga kontor på The Works

The Works Kungsholmen öppnade dörrarna 1a november, och erbjuder över 6 000kvm kontor. Här är priserna galet låga, och medvetet så. När detta inlägg skrivs finns det fortfarande mycket kontor kvar, men intresset är redan stort tack vare de låga priserna.

På The Works Kungsholmen får man räkna med 2.400 - 3.000kr/arbetsplats/månad.

Kontor för 4 personer - 9 600kr/mån

The Works Kungsholmen

Se alla lediga kontor på The Works Kungsholmen

iOffice - ett prisvärt men ändå lyxigt alternativ

iOffice har funnits länge i Stockholm men har de senaste åren ökat upp från enbart några tusen kvadratmeter till snart 17.000kvm kontorshotell i Stockholm. De har 3st anläggningar på Kungsgatan, 2 på Vasagatan, och 2 på Drottninggatan. Med andra ord är iOffice ett perfekt alternativ för den som vill sitta kostnadseffektivt men ändå centralt!

De erbjuder lyxigt inredda kontorshotell med mängder av service. I hyran ingår frukost varje dag, en pott för att hyra mötesrum, och full möblering.

Deras taktik är att hitta lokaler med något lägre hyra och sedan driva en slimmad organisation. Detta har blivit ett vinnande koncept så i princip varje ny anläggning de öppnar är fullt uthyrd innan öppning, så återigen gäller det att passa på!

På iOffice finns det goda möjligheter till att hyra en egen avdelning för större team på 20-50 personer - hör av er till oss så kan vi hjälpa er ta fram en lösning.

iOffice Vasagatan 10 består av 2st våningsplan och ligger precis vid Centralstationen med utsikt ut över stadshuset. Här finns lösningar från kontorsrum för 2 personer till lösningar för upp mot 70 personer.

På iOffice Vasagatan 10 kostar kontor från 6.000kr/person/månad.

Kontor för 5 arbetsplatser - 33.000kr/mån

Kontor på iOffice Vasagatan 10

Se alla lediga kontor på iOffice Vasagatan 10

iOffice Drottninggatan 32 är det nyaste tillskottet som öppnar under våren 2023. Tyvärr finns inga bilder ännu, då det fortfarande är under renovering.

På iOffice Drottninggatan 32 kostar ett kontor från 4.400kr/person/månad.

Kontor för 6 personer - 26 400kr/mån

iOffice Drottninggatan 32

Se alla tillgängliga kontor på iOffice D32

Nybrogatan Business Center - fint men prisvärt på Östermalm

Nybrogatan Business Center har kontorshotell på 2st adresser, Nybrogatan 34 och Nybrogatan 6. Här bor ni i fina sekelskifteslokaler med högt i tak och stora fönster. Här ligger fokus på er som hyresgäst att fronta er egna profil, istället för kontorshotellets. Alla rum hyrs ut omöblerade och det är verkligen en känsla av att komma hem!

Nybrogatan 34 kan man förvänta sig en kostnad från 6.500kr/person/månad

Kontor för 4 personer - 25.800kr/mån

Nybrogatan 34

Se alla tillgängliga kontor på Nybrogatan 34
Nybrogatan 6 kan man förvänta sig en kostnad från 6.400kr/person/månad.

Kontor för 2 personer - 12.800kr/mån

Nybrogatan 6

Se alla tillgängliga kontor på Nybrogatan 6

Letar ni nytt kontor?

Jämför över 8000 kontorsrum på kontorshotell på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen

Vad finns det för ytterligare alternativ?

Det finns över 200st kontorshotell i Stockholm, så alternativen är många. Vad som är billigt ändrar sig över tiden och beror ofta på hur de egna behoven ser ut.

På yta.se hjälper vi årligen hundratals företag hitta och jämföra kontorshotell och säkerställer att de det bästa möjliga priset. Letar ni kontor? Fyll i vårt formulär så hjälper våra rådgivare er med att ta fram en lista på alternativ som uppfyller era krav och hjälper er sedan hela vägen in i mål. Bäst av allt - det är 100% kostnadsfritt!