Metropole - Så mycket mer än coworking

Metropole Zinkensdamm
Lounge hos Metropole på Zinkensdamm

Ett namn som verkligen sticker ut inom coworking när det gäller att skapa en dynamisk arbetsmiljö som främjar kreativitet och samarbete, är Metropole. Metropole har inte bara etablerat sig som en inkubator för innovation och samarbete, utan cementerat sin position som ledande inom sektorn coworking för kreatörer och entreprenörer.

Kreativa arbetsmiljöer med affärsskapande resurser

Med Metropoles mångfacetterade mediahus skapas en nyskapande atmosfär för framgångsrika kreatörer. Här finns inte bara traditionella kontorsrum, utan även en fotostudio och podcaststudio; en mångsidighet som möjliggör så att hyresgästerna kan utforska och utveckla sina projekt på ett sätt som traditionella kontor och coworking spaces inte kan erbjuda. Metropoles upplägg lämpar sig väl för exempelvis hybridarbete för kreatörer eftersom man inte behöver tillgodose sina olika behov av studios och kontor med hemarbete från olika håll och leverantörer, utan kan välja rätt nivå hos Metropole och hyra de andra faciliteterna från samma aktör allt efter behov.

Metropole - det självklara valet för kreatörer

För mediakreatörer och bolag inom techindustrin som söker efter en kreativ arbetsplats som förstår ens önskemål och behov så är Metropole det självklara valet. Detta framgångsrecept återspeglar sig inte minst i Metropoles beläggningsgrad, som legat i topp sedan starten samt att hyresgäster har fått möjlighet att skräddarsy sina kontor efter behov och varumärke. En artikel om detta finns att läsa på Metropoles blogg.

Till skillnad mot traditionella coworking-kontor, engagerar sig dessutom hyresvärden för att lyfta sina hyresgäster genom sina sociala kanaler och plattformar och arbetar aktivt för att främja mervärden.

Skräddarsytt kontor hos Metropole


Metropole - allt annat än ett coworking

När man pratar om Metropole med Metropoles grundare Michel Fannoun och Jimmy Åkerfors, svarar dem att Metropole ska vara allt annat än ett traditionellt coworking-företag. Ambitionen är att vara “Home to Creatives”, som är deras slogan. Kärnan i Metropole utgörs av ett stort nätverk där hyresgäster är kreatörer, frilansare, entreprenörer och företag inom media-, musik-, spel- och techbranschen inom Stockholm. I Metropoles egna enkätstudie från augusti 2022, angav 43 procent av hyresgästerna på “Zinken-kontoret” som främst är nischad mot kreatörer inom media-, film-, och musikproduktion, att man har hittat samarbeten inom det egna nätverket.

Var hittar man Metropole?

Med sina centrala lägen på Södermalm finns Metropole idag på: Zinkensdamm, Brännkyrkagatan, Tjärhovsgatan och Medborgarplatsen i Stockholm. Nyligen har man även expanderat till Kroatien, Zagreb. Konceptet Metropole slutar dock inte inom de fysiska ramarna. Till årsskiftet finns ett flertal större planer på expansion utöver fysiska kontor. Exakt vad dessa planer är, är företaget i dagsläget hemlighetsfulla med.

Metropole - en sammanfattning

Som en ledande aktör inom Stockholms coworking- och kontorshotellsscen, bevisar Metropole att en arbetsplats kan vara mycket mer än en plats att bara utföra arbete. Genom att erbjuda en dynamisk atmosfär där kreativitet trivs och samarbeten frodas, har Metropole skapat en gemenskap av visionärer inom tech och media-industrin.

Som hyresvärdar, engagerar sig Metropole för att förstå och tillgodose behoven hos kreatörer i dagens arbetslandskap, vilket har gjort dem till en kraft att räkna med. Om du söker en arbetsmiljö som inte bara erbjuder utrymme utan också möjligheter till nätverkande, samarbete och tillväxt, kan du hitta din plats hos Metropole på Metropolesthlm.com

Letar ni nytt kontor?

Jämför nästan 10000 kontor på kontorshotell på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen