Lediga kontor i Hammarby Sjöstad

Letar ni efter lediga lokaler för ert företag i Hammarby Sjöstad? yta.se är er sökmotor för lokaler i Hammarby Sjöstad. Sök direkt i rutan nedan eller läs vidare för att få veta mer om vad ni bör betala för att hyra en lokal, vilka uthyrare som finns, området Hammarby Sjöstad lämpar sig som arbetsplats för ert företag.

 

Vad kostar det att hyra en lokal i Hammarby Sjöstad?

Kontorshyror i Hammarby Sjöstad ligger i snitt på 2.200 SEK / kvm / år, vilket rankar stadsdelen på den lägre skalan av innerstaden då det kommer till kontorshyror. Detta innebär att ett kontor om 100 kvadratmeter kostar i snitt 220.000 SEK om året, eller 18.333 SEK i månaden. Hyrorna är således något lägre än i andra stadsdelar i Stockholm, där kontor i centrala Stockholm kan komma att kosta uppemot 5.400 SEK / kvm / år.

Om ni istället letar efter andra typer av lokaler än kontor, så är hyrorna mer varierade. Exempelvis finns det en hel del butikslokaler längs med Hammarby Allé, med närhet till alla de nybyggda bostäderna, som ofta hyrs ut direkt av bostadsrättsföreningarna till varierande priser.

 

Vad kostar olika storlekar på kontorslokaler i Hammarby Sjöstad?

5 arbetsplatser – 75 kvadratmeter – 13.750 SEK per månad

10 arbetsplatser – 150 kvadratmeter – 27.500 SEK per månad

25 arbetsplatser – 325 kvadratmeter – 60.000 SEK per månad

50 arbetsplatser – 650 kvadratmeter – 120.000 SEK per månad

 

Fastighetsägare och lokalmäklare i Hammarby Sjöstad

De som förmedlar lokaler och kontor i Hammarby Sjöstad är många, klicka in på knappen nedan för att se de fastighetsägare och mäklare som agerar mest i Hammarby Sjöstad. Förutom dessa finns det även ett stort antal Bostadsrättsföreningar som hyr ut både butiks- och kontorslokaler.

Till alla lediga lokaler i Hammarby Sjöstad!

Hur är det att arbeta och etablera lokal i Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad är ett gammalt industriområde som under senare del av 90-talet och under 2000-talet byggdes om till en modern stadsdel fylld med bostäder. På den södra kanten, längst bort från vattnet, är fortfarande fyllt med många olika typer av kommersiella lokaler, allt från industri till kontorsfastigheter. I de nybyggda bostadsområdena har en levande stadsmiljö växt fram som idag huserar nästan 11.000 lägenheter, 25.000 invånare och 150.000 kvadratmeter arbetsplatser. Området är har allt från restauranger längs med vattnet, mataffärer, caféer, shopping, och även sin egen skridskobana mitt i Lumatorget.

För den som söker lokal eller kontor är det främst den sydvästra delen av Hammarby Sjöstad samt Sickla som det finns god tillgänglighet på lokalyta. Till 2020 planerar Skanska att vara färdigbyggda med ännu fler kontorsytor, bland annat Stockholms nya landmärke "Sthlm 01" som omfattar hela 26.000 kvm kontorsyta – varpå området på allvar kan ses som ett affärscentrum. De möjligheter som finns idag till att hyra lokal är främst i de befintliga bostadsfastigheterna i form av butiks- och kontorslokaler, men även de många större kommersiella fastigheterna som ligger aningen längre upp i backen.

Kommunikationerna i Hammarby Sjöstad är centrerade kring tvärbanan, som sträcker sig hela vägen till Sickla udde. 2018 beräknas påbyggandet av tvärbanan ut till Sickla Köpcenter vara klart. Tvärbanan tar resenärer från Hammarby Sjöstad upp till Gullmarsplan, där det enkelt går att ta tunnelbanans gröna linje in till staden. Utöver det är det även gångavstånd till Södermalm, eller varför inte ta en av de gratis båtarna som SL kör i området.

 

Områden som liknar Hammarby Sjöstad

Andra områden som liknar Hammarby Sjöstad, både i avstånd och pris är:

Lediga lokaler på Södermalm

Lediga lokaler på Norrmalm

Lediga lokaler på Kungsholmen

Lediga lokaler i Bromma

Lediga lokaler i Hägersten

Lediga lokaler på Gärdet

 

Om ni letar efter en specifik lokaltyp i Hammarby Sjöstad kan ni besöka:

Hyr kontor i Hammarby Sjöstad

Lediga butikslokaler i Hammarby Sjöstad

 

Sök bland alla lediga lokaler i Hammarby Sjöstad