Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Norrmalm, Stockholm

Bevaka Område

Sök bland 744st lediga lokaler i Norrmalm, Stockholm från fastighetsägare och uthyrare i området

744 resultat

Lediga lokaler inom Norrmalm, Stockholm

Det finns just nu 421 st lediga lokaler inom Norrmalm och de senaste 30 dagarna har 35 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Norrmalm?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Norrmalm är kontorslokaler och utgör ungefär 50% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Norrmalm.

Lediga lokaler inom Norrmalm är i genomsnitt 96m², där den minsta lokalen är 1m² stor och den största lokalen är 12000m² stor. Därför är Norrmalm ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 96m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 6 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Norrmalm är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 197 st - (47%).
Antal lediga butikslokaler - 21 st - (5%).
Antal lediga lagerlokaler - 4 st - (1%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Norrmalm

Kontorslokaler utgör ungefär 50% av den totala mängden lediga lokaler inom Norrmalm, och det finns totalt 197 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Norrmalm är runt 200m² och har en genomsnittlig månadshyra på 101 200 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Norrmalm är 2 800 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 7 200 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Norrmalm på 157%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Norrmalm, Stockholm: