Frukost på kontorshotell

Frukost på kontorshotell
Frukost på kontorshotell i Stockholm

En av de många fördelarna med att hyra in sig på ett kontorshotell är att det hos många aktörer i Stockholm serveras frukost en eller flera gånger i veckan. Nedan har vi sammanställt en lista med några av de kontorshotell i Stockholm som serverar frukost, antingen dagligen eller några gånger per vecka.

Letar ni nytt kontor?

Jämför över 7000 kontor på kontorshotell på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen

Frukost på kontorshotellet iOffice

iOffice har 5 kontorshotell i Stockholm som alla serverar frukost på sina kontor alla fem arbetsdagar i veckan. Frukosten består av nybakat bröd, pålägg, juice, kaffe, ägg och müsli. Frukosten serveras mellan 08:00 och 10:00, ett riktigt uppskattat inslag på dagen!

Frukost hos iOffice

Frukost på Cecil Coworking

Cecil Coworking är en väldigt populär aktör i Stockholm som serverar frukost 5 dagar i veckan. Cecil har en hälsosam inriktning på sin frukost med bl.a. chiapudding och färskpressad juice, men ibland har de speciella inslag så som våfflor eller bakelser. Lyxigare frukost än så här blir det inte!

Frukost hos Cecil Coworking

Frukost hos Convendums kontorshotell

Convendum är Stockholms största operatör av coworkinganläggningar, och finns i City, Södermalm, Östermalm, Vasastan och Kungsholmen. Som medlem kan du dyka in på vilket som helst av deras 14 kontorshotell och njuta av frukosten som serveras 5 gånger veckan.

Frukost hos Convendum

United Spaces Coworking

Tisdagar är en populär dag hos Unites Spaces, då serveras nämligen deras medlemsfrukost. En otroligt uppskattad serviceförmån bland deras andra "temadagar" där det bland annat också serveras godis på kontoret en dag i veckan.

Frukost hos United Spaces

Frukost på 7A

Hos 7A serveras frukost tre dagar i veckan, fördelat på deras tre anläggningar. Den flitige kan alltså äta frukost här 3 dagar i veckan genom att flytta sig mellan deras kontorshotell. Frukost hos 7A är något utöver det vanliga och ett härligt sätt att starta dagen med dina kollegor.

Frukost hos 7A

Du vet väl att du kan filtrera fram alla kontorshotell i Stockholm som erbjuder frukost via vår marknadsplats för kontorshotell? Klicka här för att komma direkt in på kontorshotell i Stockholm med frukost.

Jämför över 200 kontorshotell i Stockholm

Från 3 000kr/arbetsplats/månad

Hitta kontor i Stockholm