Embassy House - En klar favorit bland coworking spaces

Embassy House på Södermalm
Entré till Embassy House på Södermalm i Stockholm

När vi på yta.se jämför kontorshotell, är Embassy House en tydlig och återkommande favorit både för oss och för företagen vi hjälper med hitta kontor. De har snabbt blivit en populär aktör är mycket tack vare deras flexibla erbjudanden, konkurrenskraftiga prisläge och bra lägen som Öresundshuset i Malmö, Medborgaplatsen i Stockholm och Östermalm i Stockholm.

Som hyresvärd är Embassy House väldigt hands-on och formbar för att säkerställa att du som hyresgäst ska trivas så bra som möjligt och få ut så mycket som möjligt från ditt kontor. Det är en väldigt anpassningsbar lösning där de justerar sig efter just dina specifika behov - och du kan anpassa ditt kontor efter dina behov. Embassy House drivs med ledorden innovation, kreativitet och community vilket verkligen märks när man besöker deras coworking spaces. På yta.se är vi stolta över att samarbeta med en operatör som ligger såpass i framkant med sitt erbjudande som Embassy House - mer om det nedan!

Embassy House Malmö
Embassy House i Malmö


Embassy House som operatör

Embassy House som operatör sticker ut bland mängden på flera punkter som genomsyrar samtliga deras kontorshotell.

Forma ditt eget kontor med egen branding och identitet

Embassy House är en av de få aktörer som tillåter mer eller mindre full anpassning av ditt kontor. Branda fullt ut precis som du vill ha det för att anpassa kontoret efter ditt varumärke och företagskultur, snarare än att vara en del av någon annans. Dessutom får du ta med hunden till samtliga Embassy houses vilket brukar vara efterfrågat.

Community

Embassy House är mer än bara ett kontor; det är en livlig gemenskap av innovativa företag. Med regelbundna nätverksevenemang får du som hyresgäst här chansen att nätverka, utbyta idéer och samarbeta med likasinnade. De allra flesta hyresgästerna är verksamma inom fintech, AI eller gaming - men de utesluter inte någon bransch för det.

Konkurrenskraftiga priser

Embassy House erbjuder prisvärda kontor och arbetsplatser där det ingår mycket för pengarna. Med flexibla och formbara prispaket som inkluderar tillgång till alla gemensamma utrymmen och evenemang. Det ingår allt du behöver till ett kontor, från kaffe/te till möbler, Wi-Fi, 24/7 access och till och med kostnadsfria mötesrum. Helt enkelt en fulländad plug and play lösning där du bara behöver ta med din dator och börja jobba - Embassy fixar resten.

Embassy House Östermalm
Embassy House Östermalm

Embassy House olika Coworking Spaces

Embassy House finns idag på 3 både centrala och populära lägen, med två anläggningar i Stockholm och en i Malmö.

Stockholm, Södermalm - Östgötagatan 12

Embassy House Medborgarplatsen
Lounge hos Embassy House Medborgarplatsen

I Stockholm hittar du Embassy House nyaste coworking på Södermalm - närmare bestämt Östgötagatan 12 ett stenkast från Medborgarplatsen. Här har de installerat många coola attribut som lyfter upplevelsen - från växtväggar och tv-apparater till pingisbord och snacks-maskiner.

Det är en modern och nyrenoverad anläggning som öppnade i januari 2024. I samband med renoveringen har det genomgående varit ett tydligt och starkt fokus på återbruk och andra klimatsmarta anpassningar för att hålla nere klimatavtrycket - exempelvis består alla reglar och paneler av trä istället för metall vilket syns i bilden ovan.

Embassy House på Södermalm är 1420 kvadratmeter stor och i hyran ingår bland annat kostnadsfria mötesrum, tebar, tillgång till flera lounger och arbetsplatser i öppna ytor. Som hyresgäst har du tillgång till kontoret 24/7.

Det finns både fasta arbetsplatser som kostar 3500 kronor per person och månad, samt egna kontor upp till över 20 arbetsplatser som kostar cirka 3150 per person och månad.

Stockholm, Östermalm - Narvavägen 12

Embassy House Narvavägen
Loungeytor och fasta arbetsplatser hos Embassy Narvavägen

Embassy House på Östermalm i Stockholm, med adress Narvavägen 12 precis intill Karlaplan, är en något mindre anläggning med fokus på lite mindre kontor och arbetplatser i öppna ytor.

Anläggningen på Narvavägen är totalt 750 kvadratmeter och ligger på våning 2 i fastigheten i korsningen Linnégatan/Narvavägen. Med genomgående planlösning, får du utsikt åt 4 håll totalt. Åt ena hållet har utsikt över Narvavägen och den grönskande Allén hela vägen ner till Strandvägen, åt andra hållen ser du antingen Linnégatan eller Banérgatan och åt sista sidan en mysig innergård.

Embassy House Narvavägen består av cirka 20 kontor, 4 mötesrum, flera loungeytor och ett konferensrum som håller upp till 50 personer vilket gör att den lämpar sig väl för dig som håller medelstora events.

Här är hundar välkomna, och de har dessutom nära till grönskande Djurgården för trevliga promenader. Köpcentret fältöversten ligger en kort promenad bort med många trevliga restauranger och all service du kan tänkas behöva. Överhuvudtaget ligger det otroligt mycket bra restauranger i området, att hitta rätt lunchrestaurang kan snarare bli svårt på grund av det stora utbudet.

Kommunikationsmässigt ligger det mitt på Östermalm, vilket gör att du enkelt tar dig hit med tunnelbanan till Karlaplan alternativt någon av alla innerstadsbussar. Det finns även ett betalgarage runt hörnet på Banérgatan om du tar bilen.

Prismässigt är det ett av de billigaste kontoren på Östermalm - vilket även återspeglas i en väldigt hög beläggningsgrad här och sällan lediga rum.
Pris för eget kontor: från cirka 3200 per person och månad
Pris för fast plats i öppet kontorslandskap: 3500 kronor per person och månad

Malmö, Öresundshuset Hans Michelsensgatan 9

Embassy House Malmö
Kontor hos Embassy House i Malmö

I Malmö är Embassy House det beläget i den populära kontorsfastigheten Öresundhuset på Hans Michelsensgatan 9. Detta är den minsta i ledet av deras coworking spaces - men det går nog att argumentera för att du får mest för pengarna här. I byggnaden får du nämligen tillgång till gym, bastu och ett ölbryggeri.

Centralt beläget precis intill Malmö C ligger det på åttonde våningen i fastigheten med en otrolig utsikt över större delen av Malmö och de flesta landmärkena som Turning Torso och Slagthuset exempelvis.

Coworking Spacet är 548 kvadratmeter stort och rymmer 6 mötesrum, 30 egna kontor och stora coworking ytor. Det innebär att det är gott om mindre privata kontor här, som också till stor del är uthyrda. Det största rummet är 32 kvadratmeter, medan de minsta är 9 kvadratmeter.

Anläggningen passar perfekt för start-ups med tanke på storleken, prissättningen och hur mycket du får för pengarna här. Att det dessutom ligger mitt i Malmös Startup-distrikt gör det inte sämre. Detta märks även av bland hyresgästerna som i många fall är spännande startups från olika branscher.

Pris för eget kontor: från 3100 kronor per person och månad
Pris för fast plats i öppet kontorslandskap: 3000 kronor per person och månad

Sammanfattningingsvis om Embassy House

Hos Embassy House får du alltså tillgång till Städernas bästa restauranger, caféer och transportalternativ. Embassy är ett utmärkt val för företag som värdesätter både bekvämlighet och nätverksmöjligheter men som inte vill betala för mycket och samtidigt få ett riktigt bra kontor - en kalkyl som inte alltid är helt enkel att få ihop.

Med tanke på de omfattande förmånerna och den flexibla prissättningen får du mycket för pengarna på Embassy House. Jämfört med andra alternativ på marknaden är Embassy House både prisvärt och erbjuder ett brett spektrum av tjänster som uppfyller väldigt många företags behov - och mer därtill.

För att se hur Embassy House kan passa ditt företag, besök vår marknadsplats för coworking och utforska deras erbjudanden.