Stockholms bästa kontorsplatser

Brygghuset coworking Odenplan
Brygghuset coworking vid Odenplan

Letar du efter en kontorsplats att hyra i Stockholm? Då har du kommit till rätt ställe. I det här blogginlägget kommer vi att guida dig genom viktiga faktorer att överväga när du väljer en kontorsplats att hyra i Stockholm, samt berätta hur du kan använda vår marknadsplats för att hitta just rätt kontorsplats för dig.

Letar du kontorsplats i Stockholm?

Jämför över 1000 kontorsplatser på coworking på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen

Olika alternativ för kontorsplatser i Stockholm

Som Sveriges största förmedlare av flexibla arbetsplatser vet vi att utbudet är stort. Innan du påbörjar den faktiska sökningen av kontorsplatser är det bra att kartlägga dina behov. Vi har tidigare skrivit en checklista för kontorsflytten där du kan checka av allt eftersom.

I korta drag kan man beskriva alternativen för enstaka kontorsplatser enligt följande:

  • Hyra ett eget kontor
  • Hyra in sig på någon annans kontor
  • Arbeta hemifrån
  • Hyra ett medlemskap på coworking

Att hyra ett eget kontor för en enstaka arbetsplats är sällan en god kalkyl. Delvis behöver du teckna ett avtal på i regel 3 år, och delvis behöver du administrera precis allt själv. Det blir snabbt kostsamt och kräver mycket tid.

Att hyra in sig på någon annans kontor kan nästan jämföras med ett coworking space, men är oftast inte lika flexibelt i termer av tillgång och vad du faktiskt får ut. Det skapar även en administrativ börda för företaget som har extra kontorsplatser att hyra ut och det är inte ovanligt att företaget förväntar att en del av ansvaret läggs på dig som hyresgäst. Utbudet är även väldigt begränsat och svårnavigerat.

Att hyra ett medlemskap på coworking är enligt oss det i särklass bästa alternativet. Hur fungerar medlemskap på coworking? Det finns ett enormt utbud av kontorsplatser att hyra på coworking i Stockholm. Du kan nästan välja fritt vilket område du vill sitta i och vilken nivå av access du vill ha. Generellt brukar man tala om heltid eller deltids-medlemskap vilket ger antingen 24/7 access eller ett visst antal dagar per vecka. Många coworking spaces erbjuder också tillgång till samtliga deras coworking spaces vilka kan ligga i andra områden eller andra städer.

Coworking är det bästa alternativet för enstaka arbetsplatser

Coworking är ett flexibelt arbetskoncept där flera företag och entreprenörer delar på samma fysiska arbetsutrymme. Du hyr oftast ett eget skrivbord men kan även till exempel arbeta från lounger eller så kallade hot desks där du tar ett nytt skrivbord varje dag. Det är ett alternativ till traditionella kontorslokaler som ger fördelar som samarbete, nätverkande och en dynamisk arbetsmiljö där du kan hyra mötesrum efter behov till exempel. Genom att använda coworking kan du hyra en kontorsplats i Stockholm på ett mer flexibelt och kostnadseffektivt sätt. Här kan du läsa mer om vad coworking är.

3 bra kontorsplatser i Stockholm

På vår marknadsplats för coworking hittar du samtliga alternativ för coworking och kontorshotell i Stockholm. Här är några riktigt bra alternativ som tåls att kika lite extra på:

Quick Office Drottninggatan

Quick Office Drottninggatan
Coworking hos Quick Office Drottninggatan

Ett modernt kontorshotell beläget i Stockholms city. Med flexibla coworking-möjligheter och moderna faciliteter är det en perfekt plats för både små och stora företag.

Regus Kista

Regus Kista
Arbetsrum med kontorsplatser hos Regus Kista

Beläget i Kista, Stockholms teknik- och innovationsområde, erbjuder Regus Kista coworking-utrymmen och kontorslösningar för företag i alla storlekar. Här får du tillgång till en professionell arbetsmiljö och närhet till ett stort och växande affärsnätverk.

Brygghuset Norrtullsgatan 12

Brygghuset coworking Odenplan
Coworkingyta hos Brygghuset

Detta kontorshotell och coworking space i Vasastan precis intill Odenplan erbjuder flexibla kontorsplatser för företag och entreprenörer. Ett riktigt snyggt och nyöppnat coworking space med moderna kontorsutrymmen och bekvämligheter. Brygghuset är en idealisk plats för dem som söker en dynamisk arbetsmiljö intill livfulla Odenplan.

Att hitta rätt kontorsplats i Stockholm

Att hitta rätt kontorsplats i Stockholm är en viktig del av att skapa en framgångsrik arbetsmiljö. Genom att utforska flera olika coworking-alternativ och få en uppfattning om hyreskostnaderna för kontor i Stockholm kan du fatta ett informerat beslut. Besök vår marknadsplats för att få mer information om vad kontorsplatser kostar i Stockholm och utforska samtliga alternativ som finns tillgängliga.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare assistans. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den bästa kontorsplatsen för ditt företag i Stockholm.