Stockholms bästa coworking spaces för E-handelsföretag

Eget kontor på coworking space i Stockholm
Exempel på ett eget kontor på ett coworking space i Stockholm

Att driva ett e-handelsföretag innebär att ständigt vara i rörelse och anpassa sig till den snabbt föränderliga digitala världen. I en bransch där flexibilitet, kostnadseffektivitet och samarbetsmöjligheter kan vara avgörande för framgång, blir valet av arbetsplats ännu viktigare. Det är här coworking spaces kommer in i bilden som en optimal lösning för e-handelsföretag. I detta blogginlägg kommer vi att utforska fördelarna med att ha ett eget rum på en coworking space och hur det kan vara den perfekta arbetsmiljön för att driva ett blomstrande e-handelsföretag.

Letar ni nytt kontor?

Jämför nästan 10000 egna kontor på coworking på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen

Hur är det att hyra ett eget rum på coworking som e-handlare?

Att ha ett eget rum på ett coworking space är fördelaktigt för e-handelsföretag på många sätt. Det ger en avskild arbetsmiljö som främjar koncentration och fokus. Som e-handelsföretag är det viktigt att kunna arbeta ostört med att hantera online-affärer, uppdatera webbplatsen och analysera data. Ett eget rum erbjuder den privata atmosfär som behövs för produktivitet och fokuserat arbete.

För det andra ger ett eget rum möjligheten att anpassa arbetsutrymmet efter företagets specifika behov. E-handelsverksamheter kräver ofta lagerhantering, förpackning och frakt, och det är viktigt att ha utrymme för att organisera och hantera produkterna på ett effektivt sätt. Genom att ha ett eget rum kan du skapa en arbetsplats som är skräddarsydd för dina specifika arbetsflöden och logistikbehov. Dessutom är det inte ovanligt att man kan hyra lager separat i anslutning till coworking spacet.

💡
På vår marknadsplats kan du filtrera efter coworking med lagerplats

Ett eget rum på ett coworking space ger alltså avskildhet och anpassningsbarhet för e-handelsföretag. Det innebär en privat arbetsmiljö som främjar koncentration och fokuserat arbete, samtidigt som det ger möjlighet att skapa en arbetsplats som är anpassad efter företagets specifika behov. Det är också fina lokaler på bra lägen och fungerar bra för att attrahera och behålla talanger.

Utvalda coworking spaces i Stockholm för E-handel

Nedan följer en lista på några utvalda coworking spaces i Stockholm som är väl anpassade för e-handelsföretag.

Fabriken Textilgatan 31

En av Fabrikens lounger på Textilgatan

Fabriken är en relativt ny aktör, men som har lång erfarenhet av att drifta coworking. 2019 öppnade de sina industriella coworking spaces på Textilgatan och Virkesgatan i Hammarby Sjöstad.

Fabriken har byggt om tidigare historiska fabriksbyggnader till moderna kontorslokaler, men har behållt den industriella känslan och lyckats skapa en riktigt cool produkt.

Med ett bra kommunikationsläge intill City och Södermalm, samt goda lagerplatser lämpar sig Fabriken utmärkt för e-handelsföretag. Här sitter bland annat Stenbolaget idag.

Kungsholmens Kontorshotell

Kungsholmens kontorshotell
Reception och entré på Kungsholmens Kontorshotell

Kungsholmens Kontorshotell - det personliga coworking spacet på kungsholmen. Utan stora fastighetsbolag bakom sig är det ägarna här som arbetar och man sköter dialogen med. Kungsholmen är annars något förbisett vad gäller utbud av coworking, vilket gör det extra kul med en såhär bra operatör här.

Tidigare drev Kungsholmens kontorshotell och coworking på Strandbergsgatan i Stadshagen, men har nu alltså bytt upp sig till Warfvinges väg och superfina samt prisvärda lokaler.

Söker ni coworking på Kungsholmen till en bra hyra, så är Kungsholmens Kontorshotell ett alternativ att räkna med. Här finns även gott om lagerplatser vilket gör det till ett bra alternativ för e-handelsföretag.

United Spaces Torsgatan 21

United Spaces Torsgatan
United Spaces Torsgatan

United Spaces är en, för många, välkänd aktör. De har coworking spaces i Stockholm, Arlanda, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Som medlem får man tillgång till alla coworking spaces.

Coworking spacet på Torsgatan är beläget i en riktigt häftig fastighet ritad av Ferdinand Boberg och som stod klar 1906. Den byggdes som administrationsbyggnad för dåvarande Gasverket som sedermera övergick till Stockholms Vatten.

Här är det högt i tak, vackra spröjsade fönster och direkt närhet till Centralstationen. Med goda lagermöjligheter är det ett bra kontorsalternativ för E-handelsföretag som vill sitta centralt.

Avslutningsvis

Vi har utforskat fördelarna med att ha ett eget rum på en coworking space för e-handelsföretag. Vi betonade vikten av avskildhet och möjligheten att anpassa arbetsutrymmet efter specifika behov. Ett eget rum erbjuder en privat arbetsmiljö som främjar koncentration och fokuserat arbete, samtidigt som det möjliggör effektiv lagerhantering och logistikhantering för e-handelsverksamheter. Vi har även presenterat några utvalda coworking spaces i Stockholm som är särskilt anpassade för e-handel. Är ni inte säkra på vad ni söker? Fyll i vår kontorshjälpen så hjälper vi till och tar fram skräddarsydda förslag för er från hela marknaden. Ni kan även besöka vår marknadsplats för coworking där ni kan filtrera efter bekvämligheter som t.ex. lagerplats och därmed hitta rätt alternativ själva.

Att välja rätt arbetsplats kan vara avgörande för e-handelsföretag som vill trivas och blomstra i den snabbt föränderliga digitala världen. Coworking spaces erbjuder en idealisk lösning med fördelar som avskildhet, anpassningsbarhet och tillgång till lagermöjligheter. Genom att ha ett eget rum på en coworking space kan e-handelsföretag skapa en optimal arbetsmiljö för att hantera online-affärer, uppdatera sina webbplatser och analysera data.

Dessutom erbjuder utvalda coworking spaces i Stockholm, som Fabriken Textilgatan 31, Kungsholmens Kontorshotell och United Spaces Torsgatan 21, de perfekta platserna för e-handelsföretag att etablera sig och dra nytta av de fördelar som coworking erbjuder. Så om du är en e-handlare i Stockholm och söker efter det bästa coworking space för ditt företag, överväg att utforska dessa spännande alternativ. Skapa din framgångsrika e-handelsresa i en inspirerande och anpassningsbar arbetsmiljö på en coworking space som är skräddarsydd för dina behov.