Därför gillar vi på yta.se Quick Office coworkinglösningar

Quick Office Bromma Blocks
Quick Office nya coworking i Bromma Blocks

Texten uppdaterades: 2024-06-11

yta.se är Sveriges enda marknadsplats och största förmedlare av coworking- och kontorshotell. Tillsammans med Quick Office ska vi nu djupdyka i deras erbjudade och vad som utmärker deras coworkinglösningar bland mängden av alla kontorshotell som finns idag.

Quick Office är en av pionjärerna inom flexibla kontorserbjudanden i Sverige och framförallt Stockholm med sina snart 25 år i branschen vilket är tydligt när man granskar Quick Office erbjudande. De har lyckats cementera sin position som en av de främsta aktörerna inom flexibla kontorserbjudanden i Sverige, och är en partner att lita på. Här får man så mycket mer än en riktigt bra plats att arbeta från.

Quick Office erbjuder idag flexibla kontorslösningar och arbetsutrymmen för företag i Stockholm, Järna, Malmö och Fuengirola i Spanien. Quick Office erbjudande stannar inte vid arbetsplatser utan här kan man hyra fullt utrustade flexibla kontorsutrymmen, mötesrum, virtuella kontorstjänster och virtuella kontor. Bekvämligheter som wifi, städning och kaffe finns alltid installerade och fungerar från start för att underlätta hyresgästernas arbetsdag.

yta.se är vi stolta över vårt samarbete med Quick Office som verkligen ligger i framkant med sitt erbjudande. Detta besannas inte minst av att Quick Office under 2024 tog över ytterliggare en anläggning vid Telefonplan som tidigare drevs i egen Regi av aktören Kolonien, och sedermera kommer vara Quick Office Telefonplan.

Quick Office mälarhöjden
Lounge hos Quick Office i Mälarhöjden

Mötesrum och konferens

Mötesrum och konferenser är viktiga pusselbitar för Quick Office som också fungerar som en fristående verksamhet, där många konferenser anordnas av andra företag än hyresgästerna. Hos Quick Office kan man hyra mötes- eller konferensrum för allt mellan 2-80 personer. De erbjuder prisvärda konferensmöjligheter i populära och bra knutpunktsområden som till exempel Bromma Blocks och Mall of Scandinavia, liksom i deras exklusiva “Selected Office” på Östermalm, där det serveras frukost och fika från Riddarbageriet och lunch eller middag från några av Stockholms bästa restauranger som Riche eller Diplomat. Totalt finns det över 20 mötesrum i olika storlekar och vissa med olika funktioner som exempelvis poddstudio.

Att ha ett möte eller konferens hos Quick Office är en superbra upplevelse där allt redan finns på plats inklusive lättare tilltugg och vatten/kaffe.

Quick Office Östermalm
Konferensrum hos Selected Office, Östermalm

Fördelar med Quick Office

En av de saker vi gillar extra mycket med Quick Office är möjligheten att som hyresgäst använda samtliga deras kontorshotell och workspaces. Det vill säga om man är mellan möten eller på resande fot är det en god chans att man fortfarande har tillgång till ett bra workspace i närheten. Samtliga deras workspaces är också hundvänliga för att göra det ännu enklare för dig som medlem.

Hos Quick Office finns något för alla. Vare sig ni vill komma ner i hyra och sitta på flex-platser utanför tullarna i Stockholm, eller om ni letar ett exklusivt private office i city. Quick Office fullservice erbjudande innebär att det redan finns tillgång till allt man behöver, till exempel reception, mötes- och konferensrum, bra wi-fi, fina ergonomiska möbler, städning och kaffe. Att flytta in blir smärtfritt och supersmidigt och du kan börja arbeta samma dag.

Skräddarsydda, flexibla kontor

En av Quick Office mest uppskattade produkt är private office, vilket är ett eget kontor med väggar och dörrar man kan stänga om sig och där allt ingår som nämnt ovan. Skillnaden mot ett traditionellt kontor är att man skriver avtal på 3-9 månader istället för 3-5 år. Quick Office är lyhörda och flexibla i termer av vad man kan skapa för kontorslösning som hyresgäst. Det är inte ovanligt att man kan skapa anpassade kontor och erbjudanden, där man efter en genomgång av kundens behov skräddarsyr ett färdigt erbjudande. Det inkluderar antal arbetsplatser, behov av mötesrum, eventuella tillfälliga extraplatser samt nivå av service - vilket möjliggör att man får precis det man vill ha som hyresgäst.

Sammanfattningsvis är Quick Office en aktör som verkligen utmärker sig inom coworking- och kontorshotellbranschen. Deras dedikerade personal och fokus på att leverera överlägsen service gör att du som hyresgäst alltid känner dig väl omhändertagen och nöjd. Med genomtänkta flexibla avtal behöver du inte känna dig bunden till en viss anläggning eller ett specifikt område under lång tid. Quick Office ger dig friheten att anpassa ditt arbetsutrymme efter dina behov och göra ditt arbetsliv mer produktivt och behagligt.

För att upptäcka Quick Office coworkinglösningar och utforska fler kontorsalternativ, besök yta.se marknadsplats för coworking och upplev flexibiliteten och bekvämligheten som Quick Office har att erbjuda.