Lediga kontor på Gärdet

Vill ni hyra ett kontor på Gärdet? yta.se är er sökmotor för kontor på Gärdet. Sök direkt i rutan nedan eller läs vidare för att få veta mer om vad ni bör betala för att hyra ett kontor, vilka uthyrare som finns, samt hur närservicen ser ut på Gärdet.

Till alla lediga kontor på Gärdet

 

Kontorshyror på Gärdet

Kontorshyrorna på Gärdet ligger i snitt på 2.800 SEK/kvm/år, vilket rankar stadsdelen på den lägre skalan av innerstaden då det kommer till kontorshyror. Detta innebär att ett kontor om 100 kvadratmeter kostar i snitt 280.000 SEK om året, eller 23.300 SEK i månaden. Hyrorna är således något lägre än i andra stadsdelar i Stockholm, där kontor i centrala Stockholm kan komma att kosta uppemot 5.000 SEK / kvm / år.

 

Vad kostar olika storlekar på kontorslokaler på Gärdet?

5 arbetsplatser – 75 kvadratmeter – 17.500 SEK per månad

10 arbetsplatser – 150 kvadratmeter – 35.000 SEK per månad

25 arbetsplatser – 325 kvadratmeter – 76.000 SEK per månad

50 arbetsplatser – 650 kvadratmeter – 152.000 SEK per månad

 

Uthyrare på Gärdet

De som förmedlar lokaler och kontor på Gärdet är många, nedan är ett axplock av de fastighetsägare och mäklare som agerar mest på Gärdet.

  • FastPartner
  • Newoffice
  • Kungsleden
  • Lokaldirekt
  • CBRE

Hur det är att arbeta och ha kontor på Gärdet

Gärdet, eller Ladugårdsgärdet som det officiellt heter, är ett lugnt och rofyllt område i norra Stockholm uppdelat i trevliga bostadskvarter och den mer industriella Frihamnen. Den södra delen av Gärdet passar perfekt för företagaren som vill ha närhet till stan, goda förbindelser och kommunikationer, trevliga lunchrestauranger, men ändå på ett något avskilt område med lägre kontorshyror. Ett större företag som huserar sitt huvudkontor på Gärdet är Länsförsäkringar.

I den norra delen, den så kallade Frihamnen, är strategiskt placerat mitt i ett av Stockholms hetaste utvecklingsområden. Fram till 2025 planeras här och i närområdet för 10 000 bostäder, 30 000 nya arbetsplatser, nytt handelscentrum och en ny färjeterminal. Här huserar många transportföretag och producerande/lagerförande företag.

Kommunikationerna som finns är centrerade kring Gärdets tunnelbanestation, samt Stadion och Karlaplan. Alla dessa är belägna på röda linjen och är endast ett stenkast ifrån T-centralen. När det kommer till närservice finns det en hel del restauranger och gym, antingen centrerade kring Valhallavägen, Gärdets tunnelbanastation, eller Frihamnen.

 

Områden som liknar Gärdet

Andra områden som kan passa, områdes och prismässigt är:

Hyr kontor på Södermalm

Hyr kontor på Norrmalm

Hyr kontor på Kunghsolmen

Hyr kontor i Bromma

Hyr kontor i Hägersten

 

Om ni letar efter alla typer av lokaler på Gärdet, klicka nedan:

Sök bland alla lediga lokaler på Gärdet