Hyra kontorshotell på Gärdet

Hyra kontorshotell på Gärdet
The Works i Frihamnen

Lediga kontorshotell på Gärdet

Texten uppdaterad: 2024-06-11

Vill ni hyra ett kontorshotell på Gärdet? yta.se är er sökmotor för kontorshotell på Gärdet. Sök direkt i rutan nedan eller läs vidare för att få veta mer om vad ni bör betala för att hyra ett kontor, vilka uthyrare som finns, samt hur närservicen ser ut på Gärdet.

Till alla lediga kontorshotell på Gärdet

 

Kontorshyror på Gärdet

Kontorshyrorna på Gärdet ligger i snitt på 2.800 SEK/kvm/år, vilket rankar stadsdelen på den lägre skalan av innerstaden då det kommer till kontorshyror. Detta innebär att ett kontor om 100 kvadratmeter kostar i snitt 280.000 SEK om året, eller 23.300 SEK i månaden. Hyrorna är således något lägre än i andra stadsdelar i Stockholm, där kontor i centrala Stockholm kan komma att kosta uppemot 5.000 SEK / kvm / år.

 

Vad kostar de billigaste kontoren i olika storlekar på kontorshotell på Gärdet?

5 arbetsplatser – 10.500 SEK per månad

10 arbetsplatser – 20.830 SEK per månad

25 arbetsplatser – 52.075 SEK per månad

50 arbetsplatser – 104.150 SEK per månad

 

Kontorshotell på Gärdet

Nedan följer ett urval av kontorshotell på Gärdet

Hur det är att arbeta och ha kontor på Gärdet

Gärdet, eller Ladugårdsgärdet som det officiellt heter, är ett lugnt och rofyllt område i norra Stockholm uppdelat i trevliga bostadskvarter och den mer industriella Frihamnen. Den södra delen av Gärdet passar perfekt för företagaren som vill ha närhet till stan, goda förbindelser och kommunikationer, trevliga lunchrestauranger, men ändå på ett något avskilt område med lägre kontorshyror. Ett större företag som huserar sitt huvudkontor på Gärdet är Länsförsäkringar.

I den norra delen, den så kallade Frihamnen, är strategiskt placerat mitt i ett av Stockholms hetaste utvecklingsområden. Fram till 2025 planeras här och i närområdet för 10 000 bostäder, 30 000 nya arbetsplatser, nytt handelscentrum och en ny färjeterminal. Här huserar många transportföretag och producerande/lagerförande företag.

Kommunikationerna som finns är centrerade kring Gärdets tunnelbanestation, samt Stadion och Karlaplan. Alla dessa är belägna på röda linjen och är endast ett stenkast ifrån T-centralen. När det kommer till närservice finns det en hel del restauranger och gym, antingen centrerade kring Valhallavägen, Gärdets tunnelbanastation, eller Frihamnen.

 

Områden som liknar Gärdet

Andra områden som kan passa, områdes och prismässigt är:

Kontorshotell på Södermalm

Hyr kontor i Stockholm city

Kontorshotell på Kunghsolmen

Kontorshotell i Bromma

Kontorshotell i Sundbyberg

 

Om ni letar efter coworking på Gärdet, klicka nedan:

Sök bland alla lediga coworkingspaces på Gärdet och Östermalm