Höstens finaste bigoffice kontor på kontorshotell

Ett urval av dem bästa alternativen för större företag på kontorshotell hösten 2022.

Höstens finaste bigoffice kontor på kontorshotell
Convendum's flaggskeppsanläggning på Kungsgatan 9 har många större lösningar att erbjuda med totalt 8000kvm kontor.

Hur är det att hyra coworking med fler än 20 anställda?

Kontorsmarknaden är svårnavigerad i föränderliga tider, med krav på 3-5 åriga avtal och höga investeringskostnader i traditionella kontorslokaler. Coworking som marknad har blomstrat som en motpol till den föråldrade kontorsmarknaden genom att erbjuda ett tjänstefierat kontor som låter er fokusera på er core business istället för all huvudvärk ett kontor innebär.

Letar ni nytt kontor?

Jämför över 7000 kontorsrum på kontorshotell på vår marknadsplats

Till marknadsplatsen

För företag med mellan 20-50 anställda är en bigoffice lösning på coworking ett alternativ som blivit alltmer populär. Bigoffice innebär en hybrid mellan ett eget kontor och ett kontorshotell, där ni hyr en egen avdelning på en coworkinganläggning men fortfarande nyttjar gemensamma utrymmen. Förutom att det är en flexibel och kostnadseffektiv lösning i hybridarbetets tid, är det även förstklassiga kontor som kan skämma bort även den mest kräsne medarbetaren.

Det som ingår

  • 3-12 månader bindningstid
  • Medlemsskap till samtliga anställda
  • Full service - ta bara med er era laptops. Möbler, internet, frukost, städning - allt ingår på en faktura
  • Utöver den egna ytan får ni tillgång till tusentals kvadratmeter på anläggningen med loungeytor, pentryn, mötes- och konferensytor och gym för att nämna några

Vill ni veta mer om hur det fungerar samt ett räkneexempel jämfört med ett traditionellt kontor läs vidare här.

Unika kontor för större team lediga just nu

Just nu är utbudet av egna avdelningar på coworking större än det någonsin varit, med många riktigt fina ytor. Nedan listar vi några av de lösningar som finns tillgängliga för tillfället (oktober 2022). Utöver de vi valt att visa här finns det fler alternativ på marknaden samt ett stort dolt utbud och kommande utbud som vi inte kan lista här men som vårt team har stenkoll på.

Behöver du hjälp med att hitta rätt lösning för ert team? Boka ett kostnadsfritt möte med våra kontorsexperter!

Kontor för 20-100 arbetsplatser på 7A Posthuset

Kontor för upp till 70 personer på 7A Posthuset
Unik yta på Stockholms största kontorshotellsanläggning 7A Posthuset
Lounge 7A Posthuset
Ytan är i direkt anslutning till den pampiga loungen i Bobergshallen samt huvudentrén

7A Posthuset är Stockholms största kontorshotellsanläggning, totalt 17 000kvm. Just nu finns ett unikt tillfälle att hyra mellan 100 - 500kvm egen yta för upp till 100 anställda. Dessa ytor ligger precis i anslutning till anläggningens största lounge, den historiska Bobergshallen, och även huvudentrén till byggnaden.

Den största sammanhängande ytan är 309kvm och rymmer upp till 70 arbetsplatser. Här får ni enorm takhöjd, välvda tak, gigantiska fönster ut mot Mäster Samuelsgatan samt eget pentry och flera mötesrum. Även egen entré direkt från gatan om ni inte vill använda kontorshotellets huvudentré.

Kontor för upp till 70 personer på 7A Posthuset
Upp till 70 arbetsplatser med egen ingång, kök samt flertalet mötesrum


Ytterligare tillgängliga ytor på Posthuset

  • 261kvm för upp till 55 personer
  • 101kvm för upp till 25 personer
  • 90kvm för upp till 17 personer
  • 65kvm för upp till 18 personer

Se mer och boka en visning här

101kvm på 7A Posthuset
101kvm för upp till 25 personer

Convendums flaggskeppsanläggning på Kungsgatan 9

Convendum Kungsgatan 9
En av många loungeytor på nyöppnade Convendum Kungsgatan

I augusti 2022 öppnade Convendum sin finaste anläggning hittils om vi får säga det själva. 5 våningar om totalt 7 600kvm med stora gemensamma loungeytor och mycket konferensyta. Här finns utmärkta möjligheter att bygga sin egen avdelning med allt från 103kvm till 544kvm eller 18 till 112 arbetsplatser. Letar ni en central adress med premiumkänsla är det svårt att konkurrera med denna anläggning.

En fördel här är att anläggningen sträcker sig från Kungsgatan 9-15, vilket innebär att om man hyr en egen avdelning så kan det finnas möjlighet att få privat ingång från Kungsgatan för en mer privat känsla.

Uteplats Convendum Kungsgatan
Uteplatsen som är tillgänglig för Convendums medlemmar på Kungsgatan 9


Är du intresserad utav Convendum Kungsgatan? Boka ett möte med en av våra kontorsexperter så kan vi berätta mer.


iOffice på Vasagatan har några fåtal ytor kvar

iOffice är en mindre aktör som på senaste år vuxit med raketfart. Nyckeln till deras framgång är kostnadseffektiva ytor där kunden kan vara med och påverka slutresultatet. Just nu är deras anläggningar nästan fulla, men några guldkorn återstår och snart öppnar nya anläggningar i city.

På Vasagatan 10 öppnar de under hösten 2022 ytterligare ett våningsplan. På plan 5 kommer man upp lite högre i huset och utsikten ut mot Centralen och Stadshuset är mäktig på västra sidan av anläggningen. iOffice har något mindre gemensamma utrymmen än andra aktörer, så många kunder väljer ofta att ta en något större yta själva. Här finns goda möjligheter att göra anpassningar för att ytan ska passa just ert team.

Bigoffice lösning på iOffice Vasagatan 10
340kvm egen avdelning med fönster mot stadshuset

Det finns två större lösningar kvar på iOffice Vasagatan 10, nämligen 340kvm (upp till 80 platser) och 174kvm (upp till 50 platser). Lösningarna ligger i varsin ände av anläggningen. För att ligga så centralt är priserna väldigt låga.

Se mer information om anläggningen och boka en visning här

Storslagen utsikt högt upp i Waterfront Building hos United Spaces

United Spaces Waterfront
Utsikten från panoramafönstrena på United Spaces Waterfront

United Spaces Waterfront Building är en inspirerande anläggningar som sträcker sig över 3 våningsplan. Här är det alltid något event som pågår och liv och rörelse i loungerna.

En av deras bästa ytor blir tillgängliga efter årsskiftet, 295kvm för upp till 60 arbetsplatser. Ytan har en svårslagen utsikt mot stadshuset. Ytan har upp till 12st mindre rum som kan användas som kontor / samtalsrum / mötesrum.

Planritning United Spaces
295kvm yta på plan 9
United Spaces Lounge
En av United Spaces lounger i Waterfront Building

Se mer och boka en visning här

Få hjälp med att hitta rätt för ert team

På yta.se hjälper vi företag att hitta och jämföra coworkinglösningar. Vi samlar allt ledigt utbud i Stockholm och Göteborg och har stenkoll på vad som finns på marknaden för tillfället. Ta kostnadsfri hjälp av en av våra kontorsexperter så får ni personlig guidning från behovsanalys, presentation av alternativ, bokning av visningsrundor samt hjälp i förhandlingen. Vår tjänst är kostnadsfri för er då vi i slutändan tar betalt utav hyresvärden ni hyr utav. Vår stolthet är att hitta den bästa lösningen och bästa möjliga dealen för er.

Ta kontakt så hjälper vi er hitta rätt idag

Läs om hur RFSL flyttade från 900kvm traditionellt kontor till 130kvm på posthuset

Vi hjälper er hitta rätt kontor

En av våra experter hjälper er kostnadsfritt att jämföra alternativ

Få hjälp