Stadsdelsguide Södermalm | Guide till lediga lokaler och kontor på Södermalm

 

Letar ditt företag efter en lediga lokal på Södermalm, eller Söder som det ofta kallas i folkmun? Kanske är ni ute efter ett ledigt kontor eller en butikslokal? Nedan har vi tagit fram ett utförlig guide kring att etablera sitt företag och hitta lediga lokaler på Södermalm. Datan kring snitthyror, närservice, fastighetsägare och kommunikationer är tagna från tjänsten Objektia.

 

 

Etablera ditt företag på Södermalm – Hur hittar du en ledig lokal och vad bör du tänka på?

Stadsdelsguide Stockholm - Hur är det att hitta en lokal på Södermalm?

 

Södermalm som stadsdel rankat i jämförelse med Norrmalm, Östermalm och Kungsholmen.

 

Södermalm är en populär stadsdel för såväl boende som företagande. Det finns inte många delar av Stockholm som besitter samma charm som Söder, och det är inte konstigt att stadsdelen är populär både för boende och företagande. Med ett rikligt utbud av små charmiga butiker och restauranger kommer dina anställda stortrivas på Söder. Det är då kanske inte så konstigt att den svenska gamingindustrin i stor utsträckning har valt att etablera sina kontor på Södermalm. Exempel på Svenska spelföretag med kontor på Södermalm inkluderar bl.a Dice (Battlefield), Mojang (Minecraft), Avalanche Studios (Just Cause, Renegade Ops) och Paradox (Magicka). Andra företag med kontor belägna på Södermalm är bl.a. Telenor, Filippa K, Svenska Kommuner och Landsting och Röda Korset.

På Södermalm finns ett stort utbud av både lediga kontor och lediga butikslokaler. Många medelstora företag som söker en kreativ omgivning väljer att etablera sig på Södermalm. Speciellt kontorslokaler i spannet 100–300 kvadratmeter är starkt efterfrågade.

Snitthyran för kontor på Södermalm varierar mellan 2800 kronor per kvadratmeter och år för de mindre populära delarna upp till 3900 kronor per kvadratmeter och år för de mest populära delarna.

Snitthyran för kontor på Södermalm varierar mellan 2800 kronor per kvadratmeter och år för de mindre populära delarna upp till 3900 kronor per kvadratmeter och år för de mest populära delarna. Det är lågt jämfört med t.ex. Norrmalm och Östermalm. Vill du som företag ha ditt kontor innanför tullarna, till en inte allt för hög kostnad är Södermalm fortfarande ett prisvärt allternativ med tanke på den höga nivån av närservice och den goda tillgången av kommunikationer (röda och gröna tunnelbanelinjerna, pendeltåg och saltsjö-banan).

Stadsdelsguide Stockholm - Hur är det att hitta en lokal på Södermalm fortsättning

 

Södermalm som stadsdel rankat i jämförelse med Norrmalm, Östermalm och Kungsholmen.

 

Längs Götgatan på finns ett myller av affärsliv och folkliv. Längst norrut på götgatsbacken finns en stor mängd butiker, såväl stora kedjor som unika sko- och klädbutiker. Förbi medborgarplatsen och ner mor ringvägen ökar andelen kontor. På Götgatan 76 ligger skatteskrapan, Skatteverkets före detta kontor som numera är ombyggt till studentbostäder. Fastigheten, som ägs av Vasakronan, innehåller dock fortfarande en del kontor och även en skybar.

 

Hyra – Vad kostar det att hyra en ledig lokal på Södermalm?

Snitthyror Södermalm

 

Snitthyror för kontor för Södermalms olika delområden.

 

Södermalm har en snitthyra på 2.800 SEK / kvm / år för kontor, och varierande hyror för butikslokaler. Södermalm är således den billigaste innerstadsdelen att hyra kontor på. Både Östermalm, Norrmalm och Kungsholmen är dyrare, även om Kungsholmen bara är marginellt dyrare.

Priserna varierar självklart beroende var på Södermalm du väljer att etablera dig. Dyrast är Slussenområdet med en snitthyra på 3900 SEK / kvm / år och billigast är Hornsgatan där snitthyran bara ligger på 2500 SEK / kvm /år.

För dig som initialt har kollat på att hitta en ledig lokal i någon närförort p.g.a. hyran, så kan det även vara värt att kolla på Södermalm. Exempelvis ligger hyran i både Hammarby Sjöstad och Kista på omkring 2.600 SEK / kvm / år, men ligger betydligt sämre till lägesmässigt.

Vill du veta mer om hyrorna eller jämföra mot andra områden själv? Testa vårt hyresverktyg här eller läs vårt blogginlägg om hyror för kontorslokaler i Stockholm här.

Efterfråga – Hur hett är området?

Efterfrågan av lediga lokaler på Södermalm är något lägre än de andra innerstadsstadsdelarna, och hamnar på plats 4 efter Norrmalm, Östermalm och Kungsholmen. För specifika typer av lokaler är dock efterfrågan väldigt hög. T.ex. kontor i storleken 100 till 300 kvadratmeter är starkt efterfrågade på Södermalm.

När du söker lokal på Södermalm, kom ihåg att söka av vilket utbud som finns tillgängligt och se samtidigt till att ta in priser och läsa igenom vilkoren för de olika lokalerna.

Utbud – Fastighetsägare på Södermalm

Utbudet på Södermalm är uppdelat mellan främst lokaler i bostadsrättsföreningar och större kommersiella fastigheter i dem större fastighetsägarnas regi. Detta innebär att en stor del av de mindre lokalerna överlåtes hyresgäster emellan, och kommer finnas bland lokalmäklarnas utbud.

Detta ger ofta ett något mer varierat utbud i form av varianter på hyresavtal, där goda möjligheter till kortare kontrakt eller färdigmöblerade lösningar finnes.

 

Fastighetsägarnas utbud av lediga lokaler på Södermalm per 2015-01-15.

 

En stor del av de lediga lokalerna på Södermalm är butikslokaler eller showrooms, men det finns även ett utbud av lediga kontor.

Fastighetsägare och uthyrare på Södermalm

Nextor – Se deras lediga lokaler på Södermalm här.

Balder – Se deras lediga lokaler på Södermalm här eller läs mer om fastighetsbolaget Balder här.

Newoffice – Se deras lediga lokaler på Södermalm här.

 

Kommunikationer för lokaler och kontor på Södermalm

Stadsdelsguide Södermalm - Hur långt tar man sig med bil på 10 minuter?

 

Köravstånd inom 10 minuter från Södermalm.

 

Med både pendeltåg och tunnelbana har du utmärkta möjligheter att pendla till Södermalm. En stor fördel med att etablera sitt kontor på Södermalm är den välutbyggda kollektivtrafiken. Båda röda och gröna tunnelbanelinjerna löper genom Södermalm. På gröna linjen finns hållplatserna Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull och på röda linjen finns hållplatserna Slussen, Mariatorget, Zinkensdam och Hornstull. Utöver tunnelbanan finns även möjligheten att ta sig till Södermalm via pendeltåg till Södra station, vilket är smidigt för anställda som pendlar från förorter norr och söder om Stockholm. För den som åker ut mot Nacka eller Saltsjöbaden finns även tvärbanan som utgår från Slussen.

Bilden ovan visar hur långt det är möjligt att ta sig inom 10 minuter med bil från Slussen mitt i rusningstrafiken kl 16 på måndag eftermiddag. Föga förvånande kommer du snabbare söderut från en lokal på Södermalm. Åker du längs E4 så kommer du ut till Sköndal. åker du istället ut mot Nacka så kommer du till Sickla på 10 minuter. Åker du norrut med med från Södermalm så är kommunikationerna sämre. På 10 minuter kommer du knappt fram till Norrtull.

Stadsdelsguide Södermalm - Kommunikationer

 

Tunnelbanelinjer på Södermalm.

 

Närservice – Vad finns det för förnödenheter runt omkring lokalerna?

Stadsdelsguide Södermalm - Närservice

 

Närservice på Södermalm, taget från företagsfunktionen på objektia.se. Gå in och gör egna sökningar för att undersöka vidare!

 

På Södermalm finns en av Stockholms bästa möjligheter till närservice. Med ett stort utbud av både restauranger och butiker är närservicen på Södermalm en av de bättre i stan. En viktig parameter för de dig som söker efter ett ledigt kontor är att ha tillgänglighet till bra lunchrestauranger, vilket inte kommer vara ett problem på Södermalm, som har Stockholms högsta koncentration av restauranger.

Längs hela Götgatan finns en stor mängd restauranger, både enklare snabbmatsrestauranger men även lite finare restauranger. I skrapan på Götgatsbacken 76 finns ett stort utbud av restauranger och caféer att tillgå. I Söderhallarna vid Medborgarplatsen kan du hitta delikatesser och råvaror av hög kvalité i en mysig miljö

I den delen av Södermalm som kallas Sofo, Söder om Folkungagatan finns många hippa restauranger och butiker. Letar du efter sneakers i specialutgåva eller vill du ta en fräsch sallad på Urban Deli så har du hittat rätt.

Södermalms områden – Var på Södermalm ska ni etablera er verksamhet?

Södermalm är en stor stadsdel och beroende på vilken typ av verksamhet ni bedriver och vilken typ av lokal du söker är olika delar av Södermalm olika väl lämpade för en etablering.

Södermalm – Slussen

Slussen är det mest centrala och attraktiva affärsområdet på Södermalm, och har därför också de högsta hyrorna för kontor. Härifrån promenerar du med lätthet över till Gamla stan. Med bra kommunikationer, både med bil och kommunalt kan man förstå att många företag väljer att lägga sina kontor i just Slussen. En av de mest igenkännbara fastigheterna i Slussen är Glashuset på Katarinavägen. Glashuset ägs av Atrium Ljungberg och bl.a. Bredbandsbolaget, Telenor och Dice som hyresgäster. Med ombyggnationerna av Slussenområdet kommer slussens status som affärscentret på Södermalm stärkas ytterligare.

Stadsdelsguide Södermalm - Delområde Södermalm

 

Slussen är Södermalms populäraste affärsdistrikt

Snitthyran för kontor kring Slussen ligger på 3900 SEK / kvadratmeter / år, dyrast på Södermalm. Men med buss- och tunnelbaneförbidelser till resten av Stockholm förstår man att många företag letar lediga lokaler just här. Du får även en fantastisk utsikt över Saltsjön och Kastellholmen och möjlighet att lyssna på livemusik uppe på Mosebacke under sena sommarkvällar.

Södermalm – Ringvägen

Stadsdelsguide Södermalm - Delområde Ringvägen

Även området kring ringvägen är ett populärt affärskvarter på Södermalm med många kontorsplatser. Bl.a. finns här kontorshotellet Regus där du kan hyra en plats eller ett rum för din verksamhet. Vid Ringvägen finns även Åhlens, som har sitt huvudkontor på Ringvägen 100, och köpcentrumet Ringen. Viasat är ett annat företag med sitt huvudkontor etablerat på Ringvägen. Du tar dig enklast hit med tunnelbana till Skanstull eller via bil direkt till Nynäsvägen (väg 73).

Södermalm – Götgatan

Mellan Slussen och Ringvägen löper Götgatan. Längst upp på Götgatsbacken hittar du Mosebacke och Södra teatern, perfekt för en after work med gänget på kontoret. Ner längs Götgatansbacken finns sedan ett stort utbud av både restauranger och hippa butiker. Ner mot Ringvägen går Götgatan förbi Medborgarplatsen där det finns både barer och restauranger. Snitthyran för kontor på Götgatan ligger på 3200 SEK / kvadratmeter / år.

Stadsdelsguide Södermalm - Götgatans område

 

Söder Mälarstrand

Stadsdelsguide Södermalm - Söder Mälarstrand

Ett lugnt och fridfullt område på Södermalm är Söder Mälarstrand. Har har du kanske stans bästa utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset men ändå med relativ närhet till Slussen och resten av Södermalm. Det ombyggda Münchenbryggeriet som ägs av AFA Fastigheter är en av de mest kända fastigheterna.

Snitthyran för kontor på Söder Mälarstrand är 2800 SEK / kvadratmeter / år.

 

Hitta en ledig lokal på Södermalm

Jag hoppas att du nu har en bättre bild av hur det är att bedriva sin verksamhet från Södermalm och vet var på Södermalm du vill hitta den där lediga lokalen eller lediga kontoret för att ta din verksamhet till nästa nivå. Gå gärna in och använd områdesfunktionerna på objektia.se för att skapa dig en ännu djupare förståelse för området.

Är du redo för att ta klivet och etablera din verksamhet på Södermalm? Klicka på knappen nedan för att hitta lediga lokaler och kontor på Södermalm.

 

Vänligen Tim

Stadsdelsguide Södermalm | Guide till lediga lokaler och kontor på Södermalm

 

Letar ditt företag efter en lediga lokal på Södermalm, eller Söder som det ofta kallas i folkmun? Kanske är ni ute efter ett ledigt kontor eller en butikslokal? Nedan har vi tagit fram ett utförlig guide kring att etablera sitt företag och hitta lediga lokaler på Södermalm. Datan kring snitthyror, närservice, fastighetsägare och kommunikationer är tagna från tjänsten Objektia.

 

 

Etablera ditt företag på Södermalm – Hur hittar du en ledig lokal och vad bör du tänka på?

Stadsdelsguide Stockholm - Hur är det att hitta en lokal på Södermalm?

 

Södermalm som stadsdel rankat i jämförelse med Norrmalm, Östermalm och Kungsholmen.

 

Södermalm är en populär stadsdel för såväl boende som företagande. Det finns inte många delar av Stockholm som besitter samma charm som Söder, och det är inte konstigt att stadsdelen är populär både för boende och företagande. Med ett rikligt utbud av små charmiga butiker och restauranger kommer dina anställda stortrivas på Söder. Det är då kanske inte så konstigt att den svenska gamingindustrin i stor utsträckning har valt att etablera sina kontor på Södermalm. Exempel på Svenska spelföretag med kontor på Södermalm inkluderar bl.a Dice (Battlefield), Mojang (Minecraft), Avalanche Studios (Just Cause, Renegade Ops) och Paradox (Magicka). Andra företag med kontor belägna på Södermalm är bl.a. Telenor, Filippa K, Svenska Kommuner och Landsting och Röda Korset.

På Södermalm finns ett stort utbud av både lediga kontor och lediga butikslokaler. Många medelstora företag som söker en kreativ omgivning väljer att etablera sig på Södermalm. Speciellt kontorslokaler i spannet 100–300 kvadratmeter är starkt efterfrågade.

Snitthyran för kontor på Södermalm varierar mellan 2800 kronor per kvadratmeter och år för de mindre populära delarna upp till 3900 kronor per kvadratmeter och år för de mest populära delarna.

Snitthyran för kontor på Södermalm varierar mellan 2800 kronor per kvadratmeter och år för de mindre populära delarna upp till 3900 kronor per kvadratmeter och år för de mest populära delarna. Det är lågt jämfört med t.ex. Norrmalm och Östermalm. Vill du som företag ha ditt kontor innanför tullarna, till en inte allt för hög kostnad är Södermalm fortfarande ett prisvärt allternativ med tanke på den höga nivån av närservice och den goda tillgången av kommunikationer (röda och gröna tunnelbanelinjerna, pendeltåg och saltsjö-banan).

Stadsdelsguide Stockholm - Hur är det att hitta en lokal på Södermalm fortsättning

 

Södermalm som stadsdel rankat i jämförelse med Norrmalm, Östermalm och Kungsholmen.

 

Längs Götgatan på finns ett myller av affärsliv och folkliv. Längst norrut på götgatsbacken finns en stor mängd butiker, såväl stora kedjor som unika sko- och klädbutiker. Förbi medborgarplatsen och ner mor ringvägen ökar andelen kontor. På Götgatan 76 ligger skatteskrapan, Skatteverkets före detta kontor som numera är ombyggt till studentbostäder. Fastigheten, som ägs av Vasakronan, innehåller dock fortfarande en del kontor och även en skybar.

 

Hyra – Vad kostar det att hyra en ledig lokal på Södermalm?

Snitthyror Södermalm

 

Snitthyror för kontor för Södermalms olika delområden.

 

Södermalm har en snitthyra på 2.800 SEK / kvm / år för kontor, och varierande hyror för butikslokaler. Södermalm är således den billigaste innerstadsdelen att hyra kontor på. Både Östermalm, Norrmalm och Kungsholmen är dyrare, även om Kungsholmen bara är marginellt dyrare.

Priserna varierar självklart beroende var på Södermalm du väljer att etablera dig. Dyrast är Slussenområdet med en snitthyra på 3900 SEK / kvm / år och billigast är Hornsgatan där snitthyran bara ligger på 2500 SEK / kvm /år.

För dig som initialt har kollat på att hitta en ledig lokal i någon närförort p.g.a. hyran, så kan det även vara värt att kolla på Södermalm. Exempelvis ligger hyran i både Hammarby Sjöstad och Kista på omkring 2.600 SEK / kvm / år, men ligger betydligt sämre till lägesmässigt.

Vill du veta mer om hyrorna eller jämföra mot andra områden själv? Testa vårt hyresverktyg här eller läs vårt blogginlägg om hyror för kontorslokaler i Stockholm här.

Efterfråga – Hur hett är området?

Efterfrågan av lediga lokaler på Södermalm är något lägre än de andra innerstadsstadsdelarna, och hamnar på plats 4 efter Norrmalm, Östermalm och Kungsholmen. För specifika typer av lokaler är dock efterfrågan väldigt hög. T.ex. kontor i storleken 100 till 300 kvadratmeter är starkt efterfrågade på Södermalm.

När du söker lokal på Södermalm, kom ihåg att söka av vilket utbud som finns tillgängligt och se samtidigt till att ta in priser och läsa igenom vilkoren för de olika lokalerna.

Utbud – Fastighetsägare på Södermalm

Utbudet på Södermalm är uppdelat mellan främst lokaler i bostadsrättsföreningar och större kommersiella fastigheter i dem större fastighetsägarnas regi. Detta innebär att en stor del av de mindre lokalerna överlåtes hyresgäster emellan, och kommer finnas bland lokalmäklarnas utbud.

Detta ger ofta ett något mer varierat utbud i form av varianter på hyresavtal, där goda möjligheter till kortare kontrakt eller färdigmöblerade lösningar finnes.

 

Fastighetsägarnas utbud av lediga lokaler på Södermalm per 2015-01-15.

 

En stor del av de lediga lokalerna på Södermalm är butikslokaler eller showrooms, men det finns även ett utbud av lediga kontor.

Fastighetsägare och uthyrare på Södermalm

Nextor – Se deras lediga lokaler på Södermalm här.

Balder – Se deras lediga lokaler på Södermalm här eller läs mer om fastighetsbolaget Balder här.

Newoffice – Se deras lediga lokaler på Södermalm här.

 

Kommunikationer för lokaler och kontor på Södermalm

Stadsdelsguide Södermalm - Hur långt tar man sig med bil på 10 minuter?

 

Köravstånd inom 10 minuter från Södermalm.

 

Med både pendeltåg och tunnelbana har du utmärkta möjligheter att pendla till Södermalm. En stor fördel med att etablera sitt kontor på Södermalm är den välutbyggda kollektivtrafiken. Båda röda och gröna tunnelbanelinjerna löper genom Södermalm. På gröna linjen finns hållplatserna Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull och på röda linjen finns hållplatserna Slussen, Mariatorget, Zinkensdam och Hornstull. Utöver tunnelbanan finns även möjligheten att ta sig till Södermalm via pendeltåg till Södra station, vilket är smidigt för anställda som pendlar från förorter norr och söder om Stockholm. För den som åker ut mot Nacka eller Saltsjöbaden finns även tvärbanan som utgår från Slussen.

Bilden ovan visar hur långt det är möjligt att ta sig inom 10 minuter med bil från Slussen mitt i rusningstrafiken kl 16 på måndag eftermiddag. Föga förvånande kommer du snabbare söderut från en lokal på Södermalm. Åker du längs E4 så kommer du ut till Sköndal. åker du istället ut mot Nacka så kommer du till Sickla på 10 minuter. Åker du norrut med med från Södermalm så är kommunikationerna sämre. På 10 minuter kommer du knappt fram till Norrtull.

Stadsdelsguide Södermalm - Kommunikationer

 

Tunnelbanelinjer på Södermalm.

 

Närservice – Vad finns det för förnödenheter runt omkring lokalerna?

Stadsdelsguide Södermalm - Närservice

 

Närservice på Södermalm, taget från företagsfunktionen på objektia.se. Gå in och gör egna sökningar för att undersöka vidare!

 

På Södermalm finns en av Stockholms bästa möjligheter till närservice. Med ett stort utbud av både restauranger och butiker är närservicen på Södermalm en av de bättre i stan. En viktig parameter för de dig som söker efter ett ledigt kontor är att ha tillgänglighet till bra lunchrestauranger, vilket inte kommer vara ett problem på Södermalm, som har Stockholms högsta koncentration av restauranger.

Längs hela Götgatan finns en stor mängd restauranger, både enklare snabbmatsrestauranger men även lite finare restauranger. I skrapan på Götgatsbacken 76 finns ett stort utbud av restauranger och caféer att tillgå. I Söderhallarna vid Medborgarplatsen kan du hitta delikatesser och råvaror av hög kvalité i en mysig miljö

I den delen av Södermalm som kallas Sofo, Söder om Folkungagatan finns många hippa restauranger och butiker. Letar du efter sneakers i specialutgåva eller vill du ta en fräsch sallad på Urban Deli så har du hittat rätt.

Södermalms områden – Var på Södermalm ska ni etablera er verksamhet?

Södermalm är en stor stadsdel och beroende på vilken typ av verksamhet ni bedriver och vilken typ av lokal du söker är olika delar av Södermalm olika väl lämpade för en etablering.

Södermalm – Slussen

Slussen är det mest centrala och attraktiva affärsområdet på Södermalm, och har därför också de högsta hyrorna för kontor. Härifrån promenerar du med lätthet över till Gamla stan. Med bra kommunikationer, både med bil och kommunalt kan man förstå att många företag väljer att lägga sina kontor i just Slussen. En av de mest igenkännbara fastigheterna i Slussen är Glashuset på Katarinavägen. Glashuset ägs av Atrium Ljungberg och bl.a. Bredbandsbolaget, Telenor och Dice som hyresgäster. Med ombyggnationerna av Slussenområdet kommer slussens status som affärscentret på Södermalm stärkas ytterligare.

Stadsdelsguide Södermalm - Delområde Södermalm

 

Slussen är Södermalms populäraste affärsdistrikt

Snitthyran för kontor kring Slussen ligger på 3900 SEK / kvadratmeter / år, dyrast på Södermalm. Men med buss- och tunnelbaneförbidelser till resten av Stockholm förstår man att många företag letar lediga lokaler just här. Du får även en fantastisk utsikt över Saltsjön och Kastellholmen och möjlighet att lyssna på livemusik uppe på Mosebacke under sena sommarkvällar.

Södermalm – Ringvägen

Stadsdelsguide Södermalm - Delområde Ringvägen

Även området kring ringvägen är ett populärt affärskvarter på Södermalm med många kontorsplatser. Bl.a. finns här kontorshotellet Regus där du kan hyra en plats eller ett rum för din verksamhet. Vid Ringvägen finns även Åhlens, som har sitt huvudkontor på Ringvägen 100, och köpcentrumet Ringen. Viasat är ett annat företag med sitt huvudkontor etablerat på Ringvägen. Du tar dig enklast hit med tunnelbana till Skanstull eller via bil direkt till Nynäsvägen (väg 73).

Södermalm – Götgatan

Mellan Slussen och Ringvägen löper Götgatan. Längst upp på Götgatsbacken hittar du Mosebacke och Södra teatern, perfekt för en after work med gänget på kontoret. Ner längs Götgatansbacken finns sedan ett stort utbud av både restauranger och hippa butiker. Ner mot Ringvägen går Götgatan förbi Medborgarplatsen där det finns både barer och restauranger. Snitthyran för kontor på Götgatan ligger på 3200 SEK / kvadratmeter / år.

Stadsdelsguide Södermalm - Götgatans område

 

Söder Mälarstrand

Stadsdelsguide Södermalm - Söder Mälarstrand

Ett lugnt och fridfullt område på Södermalm är Söder Mälarstrand. Har har du kanske stans bästa utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset men ändå med relativ närhet till Slussen och resten av Södermalm. Det ombyggda Münchenbryggeriet som ägs av AFA Fastigheter är en av de mest kända fastigheterna.

Snitthyran för kontor på Söder Mälarstrand är 2800 SEK / kvadratmeter / år.

 

Hitta en ledig lokal på Södermalm

Jag hoppas att du nu har en bättre bild av hur det är att bedriva sin verksamhet från Södermalm och vet var på Södermalm du vill hitta den där lediga lokalen eller lediga kontoret för att ta din verksamhet till nästa nivå. Gå gärna in och använd områdesfunktionerna på objektia.se för att skapa dig en ännu djupare förståelse för området.

Är du redo för att ta klivet och etablera din verksamhet på Södermalm? Klicka på knappen nedan för att hitta lediga lokaler och kontor på Södermalm.

 

Vänligen Tim