Lista: Handens bästa co-working spaces

Lista: Handens bästa co-working spaces
Lounge hos C/O i Handenterminalen

Uppdaterad: 2025-05-28

Välkommen till Handen, där affärsinnovation och arbetsgemenskap frodas. Om du letar efter ett coworking space för din verksamhet, behöver du inte leta längre. Vi har sammanställt en lista över vilka kontor hos C/O Workspace som finns lediga, och passar som Handen i handsken för dig som söker coworking i Söderort. I takt med att mer utbud tillkommer i Handen, kommer vi att uppdaterade det här blogginlägget.

Hitta rätt coworking space i Handen

Jämför alla lediga kontor C/O på vår marknadsplats

Coworking i Handen

Varför C/O Workspace?

Utbudet av coworking spaces i Handen är begränsat, men räds ej för det, C/O Workspace är ett riktigt superalternativ som konkurrerar med jättarna inne i stan.

C/O har snabbt blivit populära för sina superfina anläggningar på flera platser utanför tullarna i Stockholm. Här är det en hög grad av service och en sund prissättning, som har gjort C/O till en populär aktör med fokus på inspirerande och tilltalande miljöer. Som hyresgäst hos C/O kan du förvänta dig personligt engagemang och flexibilitet.

Strategiskt läge: En affärsnod i Handen

C/O Workspace ligger i hjärtat av Handen, i Handenterminalen 5, vilket gör det till en strategisk knutpunkt för affärsverksamhet. Med närhet till kommunikationer och omgivet av ett blomstrande affärsområde är detta ett perfekt läge för ditt kontor.

Arbetsplatser i världsklass

C/O Workspace erbjuder en modern och ergonomisk design som främjar produktivitet och kreativitet. De smarta och flexibla kontorslösningarna passar både små och stora företag och skapar en inspirerande arbetsmiljö.

För att möta de höga kraven från dagens affärsvärld, har C/O Workspace en toppmodern teknologisk infrastruktur. Snabbt internet, avancerad konferensutrustning och digitala tjänster är bara några av de bekvämligheter som hjälper dig att hålla dig i framkant.

Skapa, nätverka och väx

C/O Workspace erbjuder inte bara arbetsutrymmen utan även mötesrum och eventutrymmen som möjliggör effektiva möten och spännande nätverksevenemang. Det är en plats där affärsidéer blomstrar och relationer fördjupas.

Flexibla Avtal: Anpassa efter ditt företags behov

För att möta varje företags unika behov, erbjuder C/O Workspace flexibla avtal. Oavsett om du behöver ett korttidskontor för ett projekt eller en långsiktig bas för din verksamhet, kan de skräddarsy en lösning för dig.

Hela listan: Handens bästa kontor på coworking spaces

1. Kontor 9: Kreativitet i kompakt format

Exempel på ett medelstort kontor på coworking hos C/O i Handen
  • Arbetsplatser: 4
  • Storlek: 22m²
  • Hyra/mån: 11 000 kr (2 800 kr/arbetsplats)

Detta mindre, men ändå effektiva utrymme är perfekt för det lilla teamet som söker en inspirerande miljö. Boka nu och dra nytta av vår exklusiva rabatt om du signerar avtalet innan årsskiftet!

2. Kontor 14: Effektivitet i mindre skala

Ett mindre kontor hos Care Of Workspace i Handen
  • Arbetsplatser: 2
  • Storlek: 12m²
  • Hyra/mån: 4 500 kr (2 300 kr/arbetsplats)

För de som föredrar en mer intim arbetsmiljö är kontor 14 den optimala lösningen. Signera avtalet innan årsskiftet och dra nytta av våra förmånliga rabatter!

3. Kontor 8: Rymd för framgång

  • Arbetsplatser: 10
  • Storlek: 57m²
  • Hyra/mån: 27 500 kr (2 800 kr/arbetsplats)

För företag med stora ambitioner är kontor 8 den ultimata lösningen. Dra nytta av vår fantastiska rabatt genom att signera avtalet före årsskiftet!

Boka visning direkt: Upplev C/O Workspace själv

Lounge hos C/O

På vår marknadsplats kan du enkelt boka en visning av C/O Workspace och uppleva atmosfären själv. Se hur deras kontorsutrymmen kan anpassas efter ditt företags behov och upptäck varför det är Handens bästa coworking space.

Till marknadsplatsen

Jämför C/O med nästan 10000 kontor på coworking spaces på vår marknadsplats

Jämför coworking spaces