Tips: Skäm bort medarbetarna med kontor på coworking

Tips: Skäm bort medarbetarna med kontor på coworking

Kontorshotell är ett enkelt och kostnadseffektivt för företag att skämma bort sina medarbetare. Ni hyr ert egna kontor - men låter ett proffs drifta allt runt omkring och ser till att ni trivs och kan fokusera på det ni gör bäst. Dessutom har ni tillgång till lyxiga gemensamma ytor i form av lounger, kök, konferens- och mötesrum. I och med att man endast betalar för den yta ni faktiskt utnyttjar dagligen, kan man komma ner i hyra ordentligt genom coworking.

Kort sagt: Det har aldrig varit enklare att skapa en bra arbetsmiljö för sina medarbetare.

Hur hjälper yta.se till?

Fokusera på det ni gör bäst med yta.se som partner i kontorsjakten.

Genom att kombinera en kraftfull marknadsplats över nästan alla kontorshotell med traditionell rådgivning, så guidar våra kontorsexperter er effektivt genom hela marknaden hela vägen till att ni skriver på för ert nya kontor.

Vi söker fram rätt anläggningar och faktiska rum åt er, bokar visningar, sköter dialog med uthyrarna och hjälper er i förhandlingarna för att hitta det bästa möjliga kontoret - givetvis helt kostnadsfritt för er.

  • Prata med våra kontorsexperter

Ange era behov och önskemål så hämtar vi in förslag på kontor för er räkning från hela marknaden, ni behöver inte lyfta ett finger förrän ni vet att ni kollar på rätt kontor och har det underlag ni behöver.

  • Gå på visningar

Vi syr ihop en effektiv visningsrunda åt er där vi oftast går på 3-4 visningar för att få en bra bild av vad ni gillar och inte gillar. Vi lägger upp visningarna på ett sätt så att ni går rätt vägar och har tid för lunch mellan visningarna.

  • Förhandling

Vi bistår och hjälper er i förhandlingarna och säkerställer att ni får den bästa möjliga hyran på ert kontor - eftersom vi samarbetar med nästan hela utbudet vet vi vilka punkter som går att trycka på och är förhandlingsbara hos vilka aktörer. Företag som tar hjälp av yta.se har generellt lägre hyra än deras grannar.

  • Flytta in i ert nya kontor

Att flytta in i sitt nya kontor har aldrig varit enklare - ta med er utrustning och börja arbeta samma dag. Service som möbler, mötesrum, wi-fi och kaffe finns alltid på plats - om man inte vill ta med eget.

Varför kontorshotell?

Kontorshotell är den moderna tidens form av mötesplats för företag, där man hyr sitt kontor som en tjänst, snarare än plats. Kom in till kontoret en dag bara för gratis frukost, gemensam AW och nätverksträff och utvecklas tillsammans med ditt kontor. När alla fokuserar på sin core business blir kontoren bättre, och hyresgästerna växer sig större snabbare.

I och med sina flexibla avtal och höga servicegrad är det enkelt att växa med sitt kontorshotell. Riv ner en vägg till rummet bredvid, och utöka din kontorsyta över natt.

Sugen på att byta adress? Inga problem med 3 månaders uppsägningstid! Kontakta oss nedan så hjälper vi er att jämföra bland hela utbudet, efter era förutsättningar och krav.

Vi hjälper er hitta rätt kontor

En av våra experter hjälper er kostnadsfritt att jämföra alternativ

Få hjälp