Just nu finns det en del riktiga kontors-kap ute i Stockholm, många med flexibla avtalsmöjligheter men också mer långsiktiga och prisvärda alternativ. Nedan har vi samlat några av de kontor vi exklusivt hyr ut. Varmt välkomna att läsa mer om lokalerna på länkarna nedan alternativt kan ni kontakta oss här så tar våra experter fram de bäst lämpade alternativen för er verksamhet och situation.

 

Prisvärda kontor Södermalm

Katarinavägen 20 – 133kvm – 32 000kr/mån

Välkommen till ett coolt kontor i bra läge vid slussen, 100m till t-bana. Praktisk planlösning med två wc och dusch, två förråd, två bra konferensrum ( 10+4 pers) samt två kontorsrum för 6+8 personer. Perfekt för ett företag med 8-14 anställda. Ljust kontor med pentry och lounge. Se bilder här.

Tjurbergsgatan 29 – 455kvm – 63 000kr/mån

Off-Market produkt med väldigt stor potential. Hyrs ut genom övertagande av kontor fram till 2021-12-31 med låg hyra. Ca 20 arbetsplatser på öppen yta på nedre plan med access till terrass. Ca 10 arbetsplatser fördelat på rum på övre plan med access till terrass. Mötesrum, kök, WC finns både på nedre och övre plan. Endast några minuter från tunnelbana och kommunikation. Läs mer och se bilder här.

 

Prisvärda kontor Norrmalm

Olof Palmes gata 14 – 207kvm – 56 000kr/mån

Välkommen till en öppen, ljus kontorslokal med stora fönster i Entréplan. Stor öppen kontorsyta för 14-16 personer.
Konferensrum för cirka 6 personer. Backofficekontor 52kvm, för 4-6 personer. Två WC och förråd. Låg hyra på 56 042kr/mån i bashyra. Se bilder här.

Olof Palmes gata 23 – 176kvm – 82 000kr/mån

Välkommen till ett stilrent och smakfullt renoverat kontor intill Norra Bantorget, ett stenkast från Centralstationen. Kontoret överlåtes med knappt 2 år kvar på avtalet, med en för området fördelaktig hyra. Kontoret passar företaget som vill ha närhet till city men till en attraktiv hyra. Ytan är anpassad för ca 15-18 personer, och fördelas genom 3st större arbetsrum samt mötesytor och gemensamhetsytor. Kontoret har ett fint ljusinsläpp med stora fönster i 3 vädersträck. Se mer här.

 

Prisvärda kontor Östermalm

Birger Jarlsgatan 41A – 218kvm – 100 900kr/mån

Välkommen till en fin lokal med stora välvda fönster som ger bra ljusinsläpp. Stora konferensrum för 10-12 personer i varje och 5 kontorsrum för ca 20 personer. 2 wc och dusch. Se bilder här.

Karlavägen 108 – 50kvm – 35 400kr/mån

Välkommen till ett coolt kontor på plan 14 med fantastisk utsikt över hela Stockholm.
Ni hyr cirka 50 kvm egen del med plats för upp till 12 personer för 35000kr/mån inkl städ, bredband, kaffe och möbler.
Stora fönster i flera vädersträck ger ett mycket bra ljusinsläpp och lokalen är coolt inredd. Ni har tillgång till skönt loungehäng, kök, 3 konferensrum. Magnifik takterrass på plan 15 med utsikt över hela Stockholm i flera vädersträck, där luncher och fika kan avnjutas. Se bilder och mer information här.

Regeringsgatan 54 – 125kvm – 97 500kr/mån

I hjärtat av CBD på Regeringsgatan 54 finns det nu möjlighet att hyra in sig i en egen del av detta fina kontor med plats för upp till 32 arbetsplatser. Som hyresgäst får ni tillgång till mötesrum och två egna WC. Allt ingår i hyran så som bredband, el, städning, kaffe och möbler. Läs mer här och se planlösning.

Birger Jarlsgatan 18 – 30 till 40kvm – 27 000 till 49 500kr/mån (4500kr/arbetsplats)

På en mycket bra adress vid Stureplan finns två ytor om 1 rum ca 10kvm för 2-3 personer + 30 kvm för 6-8 personer i öppen avgränsad yta. Fräscha lokaler med både stort kök och en loungeavdelning samt flera konferensrum att nyttja. Möbler, skrivbord, kaffe, te, bubbelvatten, städning, larm, skatt, el, bredband, konferensrum – allt ingår! Färdigt att flytta in omgående.. Ytan hyr man av ett företag i andrahand. 4 500kr per plats och månad, minimum 6 platser, max 11 platser. 27 000 – 49 500kr per månad. Läs mer och se bilder här

Riddargatan 18 – 125kvm – 55 200kr/mån

Här finns det nu en representativ lokal som överlåts till en ny hyresgäst. Nuvarande kontrakt sträcker sig till mars 2022, därefter förlängs det automatiskt med tre år om kontraktet ej sägs upp.
Lokalen erbjuder en bra lösning för era anställda till en bra prislapp i ett av Stockholms bästa lägen. Med bara 2 minuters promenad till Östermalmstorgs tunnelbana så är det svårt att hitta ett mycket bättre läge. Varmt välkommen på visning via denna länk!

Humlegårdsgatan 17 – 120kvm – 90 000kr/mån

Hyr egen del i mediebyrån Borg & Owillis fantastiska och nyrenoverade kontor. Kontoret ligger högst upp i huset på Humlegårdsgatan 17, ett stenkast från Östermalmstorg. Med fönster från alla håll är lokalen väldigt ljus, har en modern inredning och är en högklassig arbetsplats.
Delen som hyrs ut är sin egen flygel med plats för upp till 20 arbetsplatser och hyrs ut fullt möblerad. Avdelningen ligger i närhet till en större social yta. I två andra flyglar i lokalen sitter dels Borg & Owilli samt ett annat inhyrt bolag. Ytan hyrs ut i ett år med möjlighet till förlängning. Läs mer och boka visning här.

 

Prisvärda kontor Vasastan

Dalagatan 7 – 320kvm – 101 300kr/mån

Välkommen till ett mycket fint kontor med bra takhöjd och fint ljusinsläpp i bra läge på Dalagatan 7. Kontoret har coolt kök med fin lounge och många konferensrum och kontorsrum.Tillgång till en mysig innergård med utemöbler för luncher och fika. Låg hyra 3800kr/kvm/år inkl värme. Läs mer här.

Upplandsgatan 14 – 192kvm – 80 000kr/mån

På upplandsgatan 14 ligger detta vackra och väldisponerade kontor med plats för upp till 20 medarbetare. Kontoret är nyligen renoverat är smart inrett med 3 stycken mindre samtalsrum, mötesrum samt arbetsytor väl anpassade till företag som jobbar i team. Stuckaturerna är vackert bevarade och kontoret har ett mycket fint ljusinsläpp samt bra tak höjd.
Kontoret kan hyras med möblerna som finns på bilderna. Kontraktet hyrs f.o.m. juni och fram till juni 2022. Läs mer och se bilder här.

Sveavägen 63 – 273kvm – 64 900kr/mån

Här finns det nu en mycket representativ, ljus och välanpassad lokal som överlåts till ny hyresgäst. I och med att lokalen ligger på åttonde våningen högst upp så ges det ett väldigt behaglig ljusinsläpp i lokalen. Lokalen är på totalt 506kvm och erbjuder ca 40 arbetsplatser uppdelat i ett större landskap, mindre arbetszoner och enskilda kontorsrum. Se bilder och boka visning här.


 

Varmt välkomna att lämna intresse på lokalerna ovan. Glöm inte att titta in här då och då om ni går i flyttankar då vi uppdaterar detta inlägg kontinuerligt i takt med att attraktiva och prisvärda lokaler kommer in. Annars kan ni enkelt fylla i vår Kontorshjälpen så kommer ni i kontakt med våra rådgivare som sållar hela marknaden, handplockar förslag för just er, sköter dialog med fastighetsägare och uthyrare samt sätter upp visningar och hjälper till i förhandlingar på det ni vill gå vidare med – givetvis helt kostnadsfritt.