Just nu finns det en del riktiga kontors-kap ute i Stockholm, många med flexibla avtalsmöjligheter men också mer långsiktiga och prisvärda alternativ. Nedan har vi samlat några av de kontor vi exklusivt hyr ut. Varmt välkomna att läsa mer om lokalerna på länkarna nedan alternativt kan ni kontakta oss här så tar våra experter fram de bäst lämpade alternativen för er verksamhet och situation.

Prisvärda kontor Södermalm

Torkel Knutssongatan 15, 91kvm  28 000kr/mån

Invid Münchenbryggeriet finns nu möjlighet att hyra hela eller delar av ett kontor med en magisk utsikt över Stockholm.
Kontoret är 91 kvm med en delad mysig trädgård. Kontoret är indelat i tre rum som kan möbleras efter behov. Kontoret kan hyras med den befintliga möbleringen men om man hyr hela kontoret kan man givetvis möblera efter eget behov.
Dela kontor med nuvarande hyresgäster eller hyr hela kontoret med flexibla avtalstider upp till 12 månader.
Pris/arbetsplats: 3 500 kr. Läs mer om objektet och se planlösningen

Tjurbergsgatan 29 – 455kvm – 83 000kr/mån

Off-Market produkt med väldigt stor potential. Hyrs ut genom övertagande av kontor fram till 2021-12-31 med låg hyra. Ca 20 arbetsplatser på öppen yta på nedre plan med access till terrass. Ca 10 arbetsplatser fördelat på rum på övre plan med access till terrass. Mötesrum, kök, WC finns både på nedre och övre plan. Endast några minuter från tunnelbana och kommunikation. Läs mer och se bilder här.

Prisvärda kontor Östermalm

Villagatan 19 – 40kvm + 12kvm – 35 000kr/mån + 12 000kr/mån

Välkommen till ett mycket representativt kontor i fina kvarter på Östermalm. Stora ljusa fönster härliga trägolv och bra takhöjd. Kontoret är lyxigt inrett med och tillgång till konferensrum och kök samt eget kontorsrum. Ni hyr in er hos ett företag och har egna kontorsrum om 12kvm + 40kvm, alternativt endast ett av rummen. Läs mer här.

Karlavägen 108 – 50kvm – 35 400kr/mån

Välkommen till ett coolt kontor på plan 14 med fantastisk utsikt över hela Stockholm.
Ni hyr cirka 50 kvm egen del med plats för upp till 12 personer för 35000kr/mån inkl städ, bredband, kaffe och möbler.
Stora fönster i flera vädersträck ger ett mycket bra ljusinsläpp och lokalen är coolt inredd. Ni har tillgång till skönt loungehäng, kök, 3 konferensrum. Magnifik takterrass på plan 15 med utsikt över hela Stockholm i flera vädersträck, där luncher och fika kan avnjutas. Se bilder och mer information här.

Regeringsgatan 38 – kontorsplatser från 3500kr/plats

Toppmodernt kontor om 730kvm i NK – huset. Öppet och extremt yteffektivt kontor där man kan hyra yta tillsammans med spännande bolag i olika storlekar. Man kan inrama sin del eller få lite avskilt beroende på storlek på företag. Ytor för företag mellan 1-35 personer. Hyr plats för 3500 kr/mån/arbetsplats. Ex är ni 10 personer, 35 000kr/mån. Skrivbord, stol, kaffe, bredband, städning, konferensrum ingår i hyran. Allting finns så det är bara att flytta in. Ett stort pentry med loungedel som hjärta i lokalen. På taket finns en fantastisk takterrass för alla hyresgäster, för lunch eller större event. Se bilder här.

Regeringsgatan 88 – 104kvm – 29 500kr/mån

Ett stenkast från Stureplan och nära till både grön- och röd linje. Superfina och renoverade lokaler med högt till tak, fint plankgolv, fräscht pentry och WC. Otroligt effektiva. Sittande hyresgäst sitter där med 12 arbetsplatser. Optimalt är nog 8-10 arbetsplatser, vilket ger en låg kostnad på 3000kr/månad per arbetsplats. Lokalerna tillträds i september. Läs mer om kontoret här.

Mäster Samuelsgatan 42 – 220kvm – 113 000kr/mån

Mycket fint och fräscht kontor med bästa läge i Hötorgsskrapan. På plan 8 får ni 220kvm med fin utsikt och ljusa rum. Väldigt yteffektiv med plats för ca 24 personer. 3 st större rum med kontorsyta för 24 personer och lounge yta med kök. 2 telefonbås och 2 toaletter med dusch. Uthyres i andrahand av ett företag med avtal om 6 mån – 20 mån, eventuellt längre.
Värme, sophantering, receptionsservice och skatt ingår. El, Bredband och städ tillkommer. Se bilder här.

Birger Jarlsgatan 18 – 30 till 40kvm – 27 000 till 49 500kr/mån (4500kr/arbetsplats)

På en mycket bra adress vid Stureplan finns två ytor om 1 rum ca 10kvm för 2-3 personer + 30 kvm för 6-8 personer i öppen avgränsad yta. Fräscha lokaler med både stort kök och en loungeavdelning samt flera konferensrum att nyttja. Möbler, skrivbord, kaffe, te, bubbelvatten, städning, larm, skatt, el, bredband, konferensrum – allt ingår! Färdigt att flytta in omgående.. Ytan hyr man av ett företag i andrahand. 4 500kr per plats och månad, minimum 6 platser, max 11 platser. 27 000 – 49 500kr per månad. Läs mer och se bilder här

Riddargatan 18 – 125kvm – 55 200kr/mån

Här finns det nu en representativ lokal som överlåts till en ny hyresgäst. Nuvarande kontrakt sträcker sig till mars 2022, därefter förlängs det automatiskt med tre år om kontraktet ej sägs upp.
Lokalen erbjuder en bra lösning för era anställda till en bra prislapp i ett av Stockholms bästa lägen. Med bara 2 minuters promenad till Östermalmstorgs tunnelbana så är det svårt att hitta ett mycket bättre läge. Varmt välkommen på visning via denna länk!

Humlegårdsgatan 17 – 120kvm – 90 000kr/mån

Hyr egen del i mediebyrån Borg & Owillis fantastiska och nyrenoverade kontor. Kontoret ligger högst upp i huset på Humlegårdsgatan 17, ett stenkast från Östermalmstorg. Med fönster från alla håll är lokalen väldigt ljus, har en modern inredning och är en högklassig arbetsplats.
Delen som hyrs ut är sin egen flygel med plats för upp till 20 arbetsplatser och hyrs ut fullt möblerad. Avdelningen ligger i närhet till en större social yta. I två andra flyglar i lokalen sitter dels Borg & Owilli samt ett annat inhyrt bolag. Ytan hyrs ut i ett år med möjlighet till förlängning. Läs mer och boka visning här

 

Prisvärda kontor Vasastan

Upplandsgatan 14 – 192kvm – 80 000kr/mån

På upplandsgatan 14 ligger detta vackra och väldisponerade kontor med plats för upp till 20 medarbetare. Kontoret är nyligen renoverat är smart inrett med 3 stycken mindre samtalsrum, mötesrum samt arbetsytor väl anpassade till företag som jobbar i team. Stuckaturerna är vackert bevarade och kontoret har ett mycket fint ljusinsläpp samt bra tak höjd.
Kontoret kan hyras med möblerna som finns på bilderna. Kontraktet hyrs f.o.m. juni och fram till juni 2022. Läs mer och se bilder här.

Sveavägen 166 – 273kvm – 64 900kr/mån

Mycket fräsch och fint kontor med bra och praktisk planlösning. 6 kontorsrum och 2 konferensrum. Förråd och kök med matplats för 10 personer. Parkering finns att tillgå.
Nära till E4 och E20. Fantastiska konferensmöjligheter. Mycket bra lunchrestaurang och café i fastigheten.
Möjligheter att skriva nytt kontrakt om 36 mån och då få lokalen ytskiktsrenoverad och eventuellt kunna ta ner vägg och göra om planlösning. Alternativt kan man hyra endast 12-14 månader. Läs mer om kontorslösningen här


 

Varmt välkomna att lämna intresse på lokalerna ovan. Glöm inte att titta in här då och då om ni går i flyttankar då vi uppdaterar detta inlägg kontinuerligt i takt med att attraktiva och prisvärda lokaler kommer in. Annars kan ni enkelt fylla i vår Kontorshjälpen så kommer ni i kontakt med våra rådgivare som sållar hela marknaden, handplockar förslag för just er, sköter dialog med fastighetsägare och uthyrare samt sätter upp visningar och hjälper till i förhandlingar på det ni vill gå vidare med – givetvis helt kostnadsfritt.