I allt vi gör på Objektia frågar vi oss själva, kommer det här hjälpa företag att hitta bättre lokaler? Vårt fokus i detta ligger i att förbättra sökupplevelsen online, där vi har gjort en del, men där det fortfarande finns mycket att göra. En brist i sökupplevelsen är fortfarande den information som finns tillgänglig. Om man jämför att söka efter en lokal med att söka efter en bostad så blir frånvaron av information tydlig. I en bostadsannons på Hemnet blir du matad med bilder, videos, information om objektet, information om området, uppdateringar på budgivningen i realtid mm. För en lokal, som i många fall är en större transaktion än en privat bostad, är det inte säkert att du får mer än tre bilder, att priset anges är ett undantagsfall.

Det här vill vi ändra på! När du hittar en ledig lokal på Objektia är ambitionen att att du ska få en kännsla för hur det är att driva din verksamhet där, bli inspirerad och se möjligheterna med lokalen. Vad är ett bättre sätt att göra det här än att kunna gå runt i lokalen direkt online? Därför har Objektia nu lanserat Objektia 3D-Tours med planen att skanna in så stor del av beståndet av annonser som möjligt. Med Objektia 3D-Tours kan du gå runt i lokalen direkt i din webbläsare, mobil eller padda.

Nedan kan du ser vår första 3D-Tour, där vi har skannat in vårt eget kontor.

Teamet var såklart exalterade över den nya hårdvaran när vi först fick chans att prova den, i videon nedan kan du se oss och kameran i aktion.
 

Är du fastighetsägare eller fastighetskonsult och vill skanna en lokal? Hör av dig till mig på tim@objektia.se eller telefon 076 340 35 51.

Vad är dina tankar kring Objektias 3D-Tours? Lämna gärna en kommentar!