Hyresnivåer och pris för kontorshotell i Göteborg 

Den första frågan många ställer sig när de letar kontorsplats på kontorshotell är vad det kostar. Utifrån vår egen samlade data har vi tagit fram de genomsnittliga priserna för kontorsplatser på kontorshotell i Göteborg. Priserna visas som de oftast gör inom branschen, i kronor per arbetsplats och månad. 

Priserna i tabellen är ungefärliga genomsnittspriser men på vår marknadsplats kan du se aktuella priser för varje enskilt kontorshotell i Göteborg. Vi uppdaterar ständigt priserna för kontorshotell och strävar efter att hålla all information så aktuell som möjligt.

Vad kostar kontorshotell i Göteborg?
Typ av kontor
Göteborg City
Lindholmen
Övriga Göteborg*
Eget kontorsrum
4336 kr/arbetsplats/månad
4949 kr/arbetsplats/månad
3659 kr/arbetsplats/månad
Fast plats
4321 kr/månad
4048 kr/månad
3000 kr/månad
Flexibel plats
2922 kr/månad
3243 kr/månad
3000 kr/månad

Tabell över priser för kontorshotell i Göteborg.

*Övriga Göteborg = Övriga Hisingen, Sisjön, Partille, Kungsbacka och Mölndal.  

Hitta kontorshotell i Göteborg

Vad ingår i priset för ett kontorshotell i Göteborg?

När ni hyr kontorsplats på ett kontorshotell får ni mer än bara skrivbord och stol. I priset för kontorshotell ingår det mycket kringservice som ofta är sådant som ni behöver stå för själva på ett traditionellt kontor. Den service som vanligtvis ingår i priset för kontorshotell är:

  • Möbler
  • Reception
  • Gemensamma ytor
  • Städning
  • Wifi
  • Kaffe och te

När det kommer till mötes- och konferensrum kan det se lite olika ut. På vissa anläggningar ingår mötesrummen i priset; på andra ingår det ett antal fria timmar där man får betala extra för de timmar som överskrider och på vissa anläggningar kostar det att boka mötesrummen. 

Det kan också se olika ut med extra service såsom till exempel frukost och frukt – vissa serverar sådant varje dag medan andra arrangerar sådant en eller ett par dagar i veckan. 

Du kan se all info om de olika anläggningarna och vilken specifik service de erbjuder på vår marknadsplats

Mer information om kontorshotell i Göteborg

På vår marknadsplats hittar ni aktuella priser för kontorshotell och lediga kontorsplatser på kontorshotell i Göteborg. Där kan du också läsa om alla olika anläggningar och deras faciliteter samt boka visning eller kontakta någon av våra kontorsexperter för personlig rådgivning.

Genom att följa oss på Linkedin, Facebook och Mynewsdesk kan du ta del av information om kontorshyror, priser och annat som rör coworkingmarknaden i Göteborg. 

Vill du ha nyheter om coworking i din inbox? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev!

Signa upp dig här